Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu ti ja pomoc ali nisam siguran da li ih uzimas analno ili oralno i da napomenem da ovaj lijek nema rolke.
NEMOJTE MI ZAMJERIT ZABORAVIO SAM POPIT LIJEKOVE JUTROS EVO SAD MI JE MALO BOLJE
SAMO GAZI IZMETSLAMSKU TERORISTICKU KRMAD ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAhovog POSRANIKA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU!
@ Pravi Patrio... Slazem se,samo mi nije jasno zasto si stavio srbe ......ma kaki oni .......vlahcad smrdljiva...to ce madjari sve prokuhat u gulasu ---
ovi cifuti su isti srbi....POTPUNO pljunuti isti srbi.... da vi niste mozda iz izraela dosli u BH...ista yebena politika....prvo odu u gazu pobiju sve tamo zivo...pa se vrate i kad im neko kaze da su slocinci oni kazu \"ti si anti semetik\" i prave se da su oni najvece zrtve svijeta..... cito sam da su srpski oficiri islu u izrael prije rata i snjimali kako se boriti protiv muslimana...sistem sprzena zemlja....udi u grad, sve zapali i srusi....ubi sto mozes....ostali koji su izasli se nikad nece tu vratit....i onda gradi svoje na tudem mogu pick.ice na hamas, haj na hezbollah....hocete ali u kurc-u... hezbollah vam yeba mater prosli put...ko pic.kice su bjezali....kako ih momci rasturise...
Zidovi....Srbi i Rusi zajedno sa kosookim......su najveca prijetnja svijetskom miru.........
jest kao sto su unistili HISBOLLAH, a hamas je kako sam nedavno citao vec nabavio rakete koje ce slati za tel aviv, a ja lisno se nadam da ce uskoro da lete!:)
nakenjam mu se u usta sm.rad jedan jevrejski i sluga djavolji kaznice njih bog kad tad nisu oni dzaba proklet narod
imam toljagu za tvoju mrtvu sestru
muslimane samo toljagom pravo u glavu...da se stoka ne razmnozoava