Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto zato sto su se naoruzali i nedaju na sebe. Vama i odgovraju onakvi ko Palestinci nenaoruzani da se izivljavate nad ljima. Nacisticki rezim i vas ima mnogo slicnosti.
Mi biramo da ti nestaneš, smradu jedan.
Islamska država IDIL je ,,malo mače,, za Izrael! Šta i koliko jada ste napravili i danas pravite Palestincima nije niti 1% zla koje je napravio IDIL. To što vas moćne zemlje podržavaju i ne pričaju o vašim konstantnim krvavim pohodima na palestince govori mnogo likovima koji su realni. Dakle, intimno meni ste, kada se zbroje vaše aktivnosti, više i krvoločnije stvari napravilči od pomenutog IDIL-a.
frka malo a? nema zayebancije sa iranom :)
Kaže jedan fašista iz fašističke tvorevine. Neka Rusije, Kine , Irana i S.Koreje da vas malo plaše, IsrUS, gowna trovačka
Ovo je vise nego smijesna "izjava", pa nisu se ni svabe bojale cetalja ni ustasa ali zato su sve ucinili da uniste antifasiste partizane. Cionisti prolupali malkice ...
Majku vam cifutsku dvolicnu
Vlada li to strah kod izraelaca ili je nešto drugo iza njihovi vrata.
joj kad god čitam o ovim izraelcima sa tugom se sjetim hitlera
Ovi zidovci naazani i svise boja beg ih postoju u spektru boja 🆘
neseri te židovi skužio vas je svijet.