Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo da je neka muslimanska Zemlja uradila sve moguci zapadni tzv Mediji bi brujali o ovom zločinu kako novinari treba da budu zasticeni bla bla ali posto su ovi fasisti u pitanju tisina …
@Bumbso neceš vjerovat Ali ovaj dogadzaj slucajno utros u Njemackim Medijama cutam kako je Izraelski vojnik idemtificirao covjeka što je povezan za Terorostickom Organisation Hamas . Njemacke Medije i dalje navode kako se Izrael Bori protiv Terorista.
Definicija terorizma : Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki. PA KO JE TERORISTA. IZRAEL je TERORISTA !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta bi bilo da je pretučen novinar ZDF, CNN u Turskoj ?? Licemjeri Zapada bi zalajali i zavijali ko polovare !!
Procinistički portal!
Bas me interesuje sta ce sada da uradi onaj turski pezevenk od predsjednika..znao je da blokira fudbalsku ligu zbog sudije..fakat me interesuje sta ce da uradi ili ce samo da lapara i prjeti. Gledajuci Izrael, puno vise mi jasnije zasto su nam stavili embargo na naoruzanje '92, zato su zaustavljali sve u Plocama. Zasto im je trebalo gotovo 4 godine da urade nesto. Kakav svjet i javashluk.
Ovako su i Hicini isto radili ali vremenom kolo srece se okrece
Nrma većih fašista na planeti trenutno, ovi cionisti se osilili pravo
ma ja demokratska zemlja
ko još vjeruje da će ovo izraelu izaći na dobro
Ovakvih snimaka treba vise pustati u eter.
Na kraju krajeva SVI mi samo lajemo. Niko nema damu da im se suprotstavi.
Bjelivuka treba pustiti da se sa ovakvima igra. I to je malo sta zasluzuju
Narativ je bio takav,da su Svabe zlocinci...Sada je svima jasno da nista s njima nije bilo slucajno.Sve je bilo zasluga kao sto ce biti i sada,i kao sto je uvijek i bila.Njih je dragi Bog zigosao kao proklete i to ce trajati do sudnjeg dana...
Gdje je dijaspora Palestinaca sta oni rade sem protestiranja, gdje su? Protestirati mozemo mi ostali oni neka krenu u neku akciju niko druhi nece da gine i da se bori za njih.
Gade mi se ovi cionisti
Židovi postali NACISTI!! Nevjerojatno da je to netko mogao pomislit 1945!!
Kao onaj u Bijeljini 92 Nista naucili nismo..
sramota i šljam ljudskog roda, izrael=fasizam i nacizam,