Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cionistička posla pa hajd.
Da je ovako Dodika zalila prebio bi je ko macku
arapin dobio ritualno podapiranje van dzamije
Majedele je očito političar i zastupnik arapskog porijekla. (Možda to govori o njegovom licu op.p.) On zastupa tezu da se djeca mogu koristiti u političke svrhe, a Mihaelis je protiv toga. Djeca su se koristila u političke svrhe u bivšoj Jugi na svim dočecima maršala, stranih državnika.čak i manjih političara. Izvodili bi djecu iz škole sa poklonjenim zastavicama u rukama i djeca su mahala ne znajući čemu. U tom smislu je Mihaleis u pravu: djeca se ne mogu bez dozvole roditelja iskoruištavati i mučiti u političke svrhe.
Mars iz Palestine, stoko fas*sticka!!!
Ocito da nisi procitao clanak. Ona je tvrdolinijas, kravetina...
ovaj zastupnik je Arap i jedini musliman u Knesetu, izgleda da tako postupaju sa manjinama u demokratskom Izraelu .... zalosno
Sine, da ti Ćiro kaže, ovo je realnost :) ona njega fizički napadne i onda će se ona žaliti etičkom komitetu jer je ona kao žena ugroŽENA ;) došlo je vrijeme da se muškarci počnu boriti za svoja prava ;)
u kolege glava ko u Dodika
Da ovo prije par dana nismo vidjeli na drugim portalima, stvarno bi bilo zanimljivo.
brate ova je zasluzila takav samar da joj se glava okrene, jos jedan dokaz da sa zenama treba samo k...em razgovarat
Zar ih jos ima?
ne, ne rade to izraelke, nego sve zene, mene je moja oklagijom gadjala, tipicno zenski, prema tome, dobro je prosao...
I ako cu otic\' u minus zbog ovoga sto cu reci...nema veze... :) Tako to obicno zenske rade...kad ne mogu da ponize nekoga jer nemaju dovoljno mozga, ma koliko fakulteta da ima, zadnji retort im je fizicki.
čisti squirting
Tooooooo kolegice !
cionisticko govno sere neka ga je mlada zalila da ga opere malo