Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Nisam primijetio cionisticku uzasnutost kad sruse palestinsku skolu i pobiju arapsku djecu, majku li vam ye.bem licemjernu i bezobraznu.
is.lam je bolest savremenog drustva.. dovoljno je pogledati sve ovo sto se cini u ime is.lama
Živo mi se .... za Izraelom i napadom u Toulousu.
Po komentarima svih Bosnjaka o ovom slucaju sto se desio u Francuskoj, moze se zakljuciti kolika je religijska ostrascenost bosanskih muslimana. Oni ne samo da mrze Hriscane sa kojima su zivjeli do juce u zajednickoj drzavi,vec istu mrznju imaju i protiv Jevreja u Izraelu samo zato sto Jevreji brane svoju drzavu datu od Boga ,od doseljenika Arapa koji su je okupirali nakon njenog pada pod Arape. Sada neka se svaki Bosnjak zapita zasto Srbi nece sa njima u istu drzavu takozvanu BiH.
De mene prvog seku te seknem.
Treba vas periguzane sve u Palestinu ili preko Bosfora, azijati jedni!!!
zalim sve nevino stradale ljude ,pogotovo djecu.Ali se pitam zasto se ovo dogodilo gdje je korijen ovog i buducih suludih napada..
i ja sam uzasnut za ubistvo ovo troje nevinih,ali isto tako sam uzasnut i za ubistva hiljade nevine palestinske djece
Oni od petka do jutros kasetnim bombama potamanili 16 djece u Gazi, a ovo ih užasava? A.Hitler - duhovni otac Izrahela.
pa oni stalno pucaju, pa i nisu bas uzasnuti.
Civilizirani svijet je užasnut svakodnevnim masakriranjem palestinskih civila i djece, posljednjih 60 godina.
svako iole normalan je uzasnut
Ma to je neki opasni palestinski terorista iz logora Gaze igrao kamena s ramena i svoj teroristicki kamen namjerno bacio u Francusku opazivsi svojim opasnim teroristickim okom cifutsku skolu. To sa pucnjavom je prica za javnost. Hajmo sad,ODMAZDAAAA.