Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono sto su prije 60 godina radili njima oni sada rade drugima. sta je ljudski um spreman napravit...
jos samo im hfali trake oko ruke, ovo se zove ironija sudbine, izgleda jevreji dobro naucili zanat od nacista!
islamistickoj marvi ukinuti sved autobuske linije pa da onda fino, u duhu islama, muski idu na posao na magarcu a zene pjeske !!!! nezahvalnici muslimanski ...
Potpuna podrška Iranu i njihovoj politici prema cionistima
Moraju od nečega živjeti. Izreal im dozoljava samo da budu nadničari kod njih. Recimo, sruše kuće Palestinaca i onda tu prave domove za jevrejske "doseljenike" - teroriste, a Palestinci rade na izgradnji kako bi se prehranili. Tužno je šta izraelski fašisti rade nevinim ljudima. EU i SAD to ne vide, jer im nije u interesu. Može li neko zamisliti Arapa kao premijera Izraela u skladu sa međunarodnim konvencija??? Ima li ijedna država u Evropi da će prozvati Izrael za ovaku politiku koliko nas prozivaju u slučaju "Sejdić-Finci"???
c
Pa sto idete raditi kod njih?