Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj u jevreja, svi zaposlenici hitne pomoći s vjerskim obilježjima ( kapicama i bradama) rade normalno... A kod nas proklete komunjare ( čitaj pogaština svijeta) nešto se buni i odmah svakog religioznog smatraju teroristom...
Komunizam je ovdje zatupio ljude. Sve do Juge ovda su hodale tuv. "vehabije" :) Al haj ti objasni nekome
Pogledajte malo slike Sarajeva i BiH prije Prvog svj. rata. Vidjet cete te strasne "vehabije" i "nindze". :))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kakva je ovo budalastina - ultraortodoksni. Ultraradikalni, ultra ovo, ultra ono. Sve rijeci sa prefiksom ultra su nepotrebne, a "ultraortodoksni" je gotovo pleonazam, jer ortodoksni Jevreji su tako striktni u svom vjerovanju i takvi su fundamentalisti, da im uopste ne treba "ultra". Kao da neko kaze "on je pretjerani rasista" - ultrarasista.
Ima i to, jel? Kad uplacujes pretjerane sume novca. Kad si ultrapotrosac :-)
Pokorny, lopuzo jedna :-)
Cifutske vehabije..
Je li Deen na sigurnom?
Da je ovo musliman uradio bio bi terorista!
Ovo za Ismailja. Nema niko da se stidi rijeci selam. Arapska rijec sto znaci mir. Dalje mi nismo arapi da se selamimo, nego se pozdravljamo.
Nemam ništa protiv pedera, al homoseksualce ne mogu nikako!
ultraš...
Informacija za razmisljanje. Isti ovakvi ortodoksi protjeruju palestince i to iz istog razloga.Tako oni tumace svoju vjeru.
Samo da zrtve hoce biti dobro,a napadaca u zatvor...
Cijenjena redakcijo, oprostite, ali "... napadac danasnjeg napada". Vrlo ruzno! :,((
Razlika između ovih ovdje na slici i vehabija je sto ovi hoce da rade sto su obrazovani a da vehabije hoce da rade ne bi ja reko .
Ja se iznenadih koliki je broj pedera kod njiha... pa haman sve pederi... pa pederi onda i Gazu raketiraju...
bas me cudi kod njih su svi isti( pederi) i sadiste
Lik je lud ko struja.lezao 12 godina zbog napada na derase. Izasao prije tri sedmice i opet isto. Ima herca al zato nema vise slobode dok je ziv. Ma ko ga hebe ionako je zidov
Malo ovo ortodoksni?? Ultra$$$ A šta ima sa nasilnim hranjenjem Palestinaca u zatvoru, a mučenje, ovo-ono? Banda.