Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa predstava, kao i uvijek, za svijet. Da nije otislo u medije, ni pocesali se ne bi za tim djetetom. Sta je sa stotinama djece samo u zadnjem artiljerijskom napadu na Gazu? Uhapsise li koga iz izraelske vojske?
kako su ga uhapsili tako ce ga i pustit
"Lider desničarske ekstremne grupe “Lehava” pozvao je sinoć na paljenje crkava, tvrdeći da je to zapovijest iznesena u Tori (Petoknjižju – jevrejskom vjerskom spisu). “Moramo zapaliti crkve,” izjavio je Benzi Gopstein na konferenciji u Jerusalemu. “Pozivam da se sve crkve u Izraelu nađu u plamenu.” U odgovoru na komentare kritičara, Gopstein kaže: “Zašto ste toliko iznenađeni mojim govorom? Moramo paliti crkve; to je spomenuto u Tori.” Lehava ima na hiljade pristalica, naročito u Jerusalemu i izraelskim doseljeničkim naseljima na okupiranoj Zapadnoj Obali."
"Evo vidi šta kaže ovaj, a upravo u vezi s tim tvojim" zasto "moj"? ovaj citat sam postavio upravo da ljudi uvide da ekstremisti postoje u svakoj vjeri i narodu
Gej prajd, kako javlja Njuzvik, onli načural.... pa ***te, ako vec prepisujete od srbijanskih medija, mozete li dvije rijeci promijeniti, da ne budete ofirni, "novinari" klixa.