Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
жалосно,....смилуј се Боже и дај памети муслиманима,....живио шејх имран хусеин!
Sjeme im se zametlo ćifutsko!
cifutska govna
Bila sam u Izraelu, duboko sam uvjerena da su većina Jevreja najgori gmazovi u ljudskom obliku. Kad sam vidjela koliko ih neki kršćani ovdje ko fol podržavaju, nazivaju braćom itd..bilo mi mučno..Tamo, Jevreji ponižavaju i kršćane, oni imaju svoju filozofiju: "ako nisi Jevrej, niže si biće". Čak i u Talmudu piše" " Meso mrtvog psa ima veću vrijednost od mesa mrtvog ne-Jevreja".
Kad si ti presla u ekstremne desnicare :D
Kvaterniče..nisam, samo baš, ali baš, baš ne volim cioniste..a 95 posto u Izraelu su cionisti...užasan narod, jezivo užasan..Ako sam i mislila da prema meni neće biti jednako užasni jer sam katolkinja, preračunala sam se..uopće ih nije briga, ne_Jevrej si i imaju te pravo čak i pljunuti na ulici...samo ako im se prohtije...Izdržala sam tri mjeseca i pobjegla kući, a ne bih ni išla da teta nije imala neki posao pa vukla i mene..na stranu da ta zemlja ima što pokazati, ali ne bih ja živjela pod njihovim režimom, ni blesava...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izrael će sam sebi dohakati...