Vijeće sigurnosti osudilo napad
0
Izrael tvrdi da su ih humanitarci napali
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi i;zr;aelci miz;erija i laz;ovi ko i srbi.....nap;adaju i u;bij;aju dru;ge a kazu\' mi nis,mo krivi\', oni su na;s na;pali, bij;edni i jed;ni i dr;ugi......la;zovi i lop;ovi....mani;pulatori i kolo;nizatori.... ne;maju nis,ta cio;nisti sa je;vr;ejima ko i sr;bi sa h;ris;can;stvom......
Velika većina vas koji komentarišete ste budale i uopšte ne razumijete šta su i koja su prijetnja čifuti za cijeli svijet i opstanak planete zemlje.
podrska izraelskom narodu i drzavi u borbi protiv najgoreg teeroora od postanka svijeta, isllamskog. da vas dragi Bog pozivi i da vam snage da opstanete, prezivite medju tom stookom i da im uvijek pokazete ko je stariji i pametniji.
Bolje bi ti bilo da takve viceve izbacis iz glave, ako tebe Srebrenica, kako tek boli 5 milona, budalo!!!
kako su samo lijepo snimili ove iz pticije perspektive, sad ce lijepo na sud, pa da odgovaraju, a sve se lijepo vidi.
za kubusa..mama tvoja dobro pusi na stolu,,jedan zigu a drugom sipu racku
u snovima
ja samo sadim vrbe,,da vjesamo manjinski narod,pardon stoku na njih
Nije vam ovo jna, dragi nasi, ovi iza sebe imaju neke mocne, a jna je imala k...!!! pa ste mogli da ih odstreljujete kao glinene golubove!!!
Ne volim ove sto vole slagati vise nego se hljeba najesti, zaista.
pa nece sarajevo-x da postavi video gdje se vidi kako \"humanitarci\" taslace vojnike izraela, al zato cijenjena dijaspora moze da vidi na stranim medijima, molicu lijepo.
DZABE U JEDNOJ PROSECNOJ IZRALESKOJ PORODICI IMA VISE SOLOVANIH NEGO U CELOM DAMASKU, PA VIDITE SA KIM SE KACITE,OVI NAJPAMTNIJI LJUDI A SA OVE STRANE LIKOVI KOJI JOS NE MOGU DA SE NAVIKNU NA STOLICE,I STOLOVE,I NORMALNO UZIMANJE HRANE POMOCU VILJSUKE I NOZA. NEKO ODLUCI DA ODRASTE NEGO OSTANE IDIOT CEO ZIVOT OVI SU ODLUCILI DA BUDU IDIOTI STALNO POTURAJU SVOJE ZRTVE DA BI SE OKORITILI,KAO I NASE BOSNJICE,A OVAMO GO TERORSTA I SLJAM
@crni hahaha cuj ovog on se naso da kaze Srbija filđan drzava hahahaa a zivi na jedva 24% posto filđana hahahaha a Beograd grad sam veci od vase drzave hahahaha A jeste postoje snimci koji su izasli danas na kojima se jasno vidi da su napali Izraelce a oni hteli da pregledaju tovor!! To nisu bili humanitarci nego đihadisti u civilu pomesani među humanitarce trazili su dobili su a sad su opet najvece zrtve!! Ja ne razumem kako muslimane koji su tako verni nije stid i strah da tako prodaju i koriste svoju nesrecu i mrtve.
ja vjerujem da je u tom konvoju bilo vise od humanitarnog... ali isplivace to s vremenom... vjerujem nisu ni palestinci nevini...
CUJ HUMANITARCI A OVAMO SHIPKAMA NA RUTINSKU KONTROLU,JES MALO MORGEN HUMANTIRACI TERALA STOKA MUHAMEDANSKA ORUZJE,KO IH HEBBE KAD SU STOKA,A GLEDAJ OVE BOSNJE USPALILI SE NESTO,AJ STOKO DIZI SE DIZI SE,UMMET CEKA NE PRDI PO FORUMIMA.....................AJ VLAHU,PARDON VALAHU TREBA POMOC AJJJ STOKOOO MUHAMEDANSKA