Benjamin Netanjahu
0
"Izrael se mora riješiti Hamasa"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Benjo, daj im jebi mater radikalnu fundamenstalisticku a ja cu ovim nasim sto brane ove svoje svinje agresivne. vis bosnjaci polako svojom politikom i odosom prema okruzenju od sebe pravite nove palestince u srcu evrope. hoce li vam to biti na dobro, ostaje da vidimo. ja licno mislim da vam je pusiona zbog vase ocigledne mrznje prema svemu krscanskom a sto niste u stanju da uvidite da je potpuno pogresno i da to na vrijeme osujetite dok nije prekasno za vas.....
Naravno da je najtraženiji terorista na svijetu Srbin, Mladić, i da puno srpskih zločinaca leži u zatvorima, al koga briga za tim, muslimani su u svijetu glavni fol
Denis Efendic is terrorist who supports radical islam and murdering of nonmuslim civilians. If you know Denis Efendic and are from Denmark, please report this terrorist to nearest police station.
\"Moramo se riješiti toga režima\", dodao je on. \"Oni nas žele uništiti. Oni šalju rakete na naše civile. Oni se skrivaju iza svojih civila. To je dvostruki ratni zločin\", dodao je Netanjahu. ------------- Zlocin je - svoje zlocine - pravdati ZELJAMA za zlocinom nad vasim civilima - i u ime - ,,visih duhovnih\'\' ciljeva - u par dana ubiti i osakatiti na stotine nduzne djece, majki, djevojcica i djecaka - ili niste sposobni iznaci inteligentan - sofisticiran modus obracuna sa direktno sa Hamasom bez zrtvava neduznih ljudi ? Po nacinu ,,ratovanja\'\' izgleda da imate dogovor sa Hamasom.
Deda mi jeste musliman al dobar čovjek.. Činjenica je da su muslimani ženili srpkinje i da srpkinje vole muslimane, al..
Siledzije brate to je sve, majku im. AKADEMIK da ti koji bosanac sestru ne jebaje pa nas toliko mrzis? haha
SMRT IZRAELU I REPUBLICI SRPSKOJ
Dabogda vam zadnje bilo!!!
ODVRATNI ČIFUTI