Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je sve zato sto smo mi muslimani razjedinjeni...kad smo glupi,da smo ujedinjeni niko nam nebi smio prismrdit....
Sieg Heil Mein Fuhrer !!!!!!
Žalosno je da se cionofašistima uopšte poklanja medijska pažnja. Pa nije valjda NWO prodro i na jedan mali BIH portal pa da se mora?? IGNORE \'EM ALL!
garant je Bush guzi
borila se ti protiv raka kostiju dabogda
kurrvoooooo
uvijek sam volio Hitlera i uvijek je za mene bio veliki covjek.Covjek koji je znao sta radi !!! Free Palestine
ETO SAD I DJECA IZ PALESTINE TERORIST.mAMU LI VAM CIFUTSKU.DABOGDA VAM SE SJEME ZATRLO.I DA NEMA NI JEDNOG ZIDOVA NA ZEMALJSKOJ KUGLI.
ovo je sve kriv bush!!! sigurna sam ih je naruzao i govno ima jos 14 dana da bude na vlasti. neznam sta je americki narod misllio kad je biralo busha ovo je najveci glupan koji je bio presjednik i drzavu doveo do nule.. a ove jevrejce treba ih poravniti oni su samo za logor i klanje!!!!
\"Kada Izrael bude na nišanu, osvetit će se\", rekla je Livni, naglasivši da je Bliski istok podijeljen na umjerenjake i ekstremiste i da \"svako u regiji mora odrediti gdje pripada\". -ovo kao da slušamo G.W.Busha:\"Ako niste s nama, onda ste protiv nas!\" \"Ono što mi činimo je bitka u regiji, bitka protiv terorizma i terora\", rekla je Livni, naglasivši da umjereni čelnici na Bliskom istoku shvataju da Hamas ima terorističke veze s Iranom i Hezbollahom. -Kao produžena ruka američke politike i antiterorističke propagande. Opet kao da slušamo Busha ili Kondolizu.Sjajno!stiže pomoć od Amera!
SRB-IN... Cetnicko srpsko govno gamad jedna. Mrs iz Bosne u svoju smrdljivu srbijicu.
Pogledaj ovih KRETENSKIH komentara! Pa i nas je gadjala teroristicka banda sa Pala, a medjunarodna zajednica nije nista radila da pomogne. Kad smo uzeli stvari u svoje ruke, onda se sve okrenulo u nasu korist. Palestinski politicari su nesposobni, a arapsko nejedinstvo je i dovelo do toga da ih je jedan mali Izrael razbio svaki put kad su ga pokusali unistiti. Jevrejski narod nikada vise nece dozvoliti da bude u situaciji u kojoj se nasao u II. svjetskom ratu, a ta situacija se najbolje ilustrira u komentarima koji su ovdje ostavljeni. I ne zaboravite da je za Bosnu i Hercegovinu daleko vise ucinio jedan Ellie Wiesel, jedna Madeline Albright, jedan Peter Maas, itd., a sve Jevreji. Nazalost, u tom periodu Saddam Hussein i Muammer Gadaffi su Slobodanu Milosevicu davali priznanje za borbu protiv americkog imperijalizma, a Egipat, Emirati i ostale zemlje iz okruzenja su bez problema nastavljali politicku i ekonomsku saradnju sa Beogradom.
Zodovcine proklete. Platit cete zasigurno. Zasto Bosna ne prekine diplomatske odnose sa smrdljivim genocidnim izraelom. Ne zelim nesrecu nikome ali ovim zidovcinama zelim da se dave u sopstvenoj krvi. Sve je ovo smrdljiva amerika opet zakuhala.
Srbi vas razumiju. Imamo i mi ovde istih problema. Svi nas napadaju kada uzvratimo onda nas optuzuju za napad. Ali vas barem podrzavama Amerika a ko nas podrzava niko.
Tzipora Malka \"Tzipi\" Livni, ministrica vanjskih poslova Izraela inače kćerka Yeruham \"Eitan\" Livni-ja, revizionističkog cioniste koji je zajedno s ostalom braćom učestvovao u TERORISTIČKIM NAPADIMA na Britance u Palestini kako bi ovi što prije napustiil područje a Jevreji osnovali ne Izrael već veliki Izrael i to preko rijeke Jordan, dakako sa potpuno čistom teritorijom od Palestinaca (uključujući pojas Gaze, Zapadne obale itd.)