Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treci svjetski rat je neizbjezan!!! Psihopati vladaju svjetom!!
Evo prilike za sve \"internet ratnike\" da se dokažete. Zašto ne odete u Palestinu i zaista ne pomognete svojoj \"braći\" ???
Bosanceros retarde ciganski prestani spamat nadi si kakav hobi izadi jednom iz svoje supe definicijo trolla
Hammas iz osvete ispali 2 primitivne rakete u okupirani teritorij Palestine od cega jedna zavrsi u moru a druga kao i uvijek ub.ije 0 (NULA) civila dok zionisticki IzraHell ispali 1000 daleko preciznih raketa i to namjerno na skole, vrtice, bolnice... sa ciljem ub.ijanja sto vise djece i civila te tjeranja Palestinaca sa vlastitog teritorija da bi zionisti mogli ukrasti jos zemlje i napraviti jos naselja i sutradan reci da ima je BOG dao tu zemlju a ne njihovi avioni i tenkovi i bombe iako je zid.ovima zabranjeno imati vlastitu zemlju cak i u njihovoj svetoj knjizi de mi reci primatu jedan koliko si slika vidio o mrt.voj izraelskoj djeci 0 (NULA) a koliko svaki dan vidis i ignorises slike ubi.jene Palestinske djece, trudnica i sl. Iskreno saucesce za svu poginulu djecu Sasa
Glasao sam za Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce
Mrav, respect! FREE PALESTINE!
Me,Ehud Barak, the Lord of Lords, my biological family and my political party, in this time of severe economic crisis, we are the smartest irreplaceable experts, we know all the secrets of life which no one knows except us, we have infinite wisdom, and because of that, the loans, the money and time of taxpayers over the world, should be spent for our running away from unpleasant questions, and for protection our expensive divine asses out of there some cheap stick...
Informatičari kažu: JEDNA SLIKA, HILJADU RIJEČI. a ja bih da dodam: JEDAN VIDEOSNIMAK, MOĆAN DOKAZ ZA HAŠKI TRIBUNAL.
Koristiti kamerice i mikrofone mobilnih telefona, i drugu opremu za dokumentovanje i snimanje genocida, a onda plasiranje na Internet, da svi vidimo i čujemo.
Možda su nestašni nacisti malkice pretjerali sa Auswitzom, ali taj objekat je prava sitnica u poređenju sa dimenzijama ogromnih zidova i ograda koje gradi Izrael.
ovo me podsjeća ko kad su ameri napali srbiju --a srbi ostali bezpomoćni
Zvaničnici Bundesbank-a vjerojatno shvaćaju realnu situaciju (mnogo bolje nego njemački političari) da vraćanje svih 1,536 tona zlatnih rezervi koje se nalaze u NY FED-u može lako izazvati potpuni financijski kolaps Zapada ako FED ne bi mogao odmah isporučiti zlato (bez volframa). Povjerenje u FED i BOE se očigledno rasprskalo u komadiće. Sada je samo pitanje vremena kada će početi apsolutna luda trka za svakim preostalim gramom fizičkog metala ispod NY FED-a.
Su židovi proklet narod.
Još je veliki svjetski i ruski pisac Aleksandar Solženjicin zapisivao svoja zapažanja. Jasno je opisao kako siromašni ruski seljaci troše ono malo novca na alkohol opijajući se po krčmi, dok bogati krčmar jevrejin još više uvećava svoje bogatstvo prodajući sirotinji alkohol.
@MOSSAD, prisjećam se često emitovanog dokumentarnog filma \"Apocalypse\" gdje se svjesno plasira cionistička propaganda u stilu \"kako u trećem rajhu sitni kriminalci zlostavljaju nas jevreje\". Pitam se, imaju li te riječi skriveno (podsvjesno) značenje u stilu \"pa mi jevreji smo krupni kriminalci, pa želimo skuplji tretman\". Šta imaš na to da kažeš ???
hahaha maloumnost 100% upravu. nasi heroji bez mozga :D
Gasne komore jedino pametno sto je Hitler napravio.