Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes eto, dva Iranska brodu su provokacija a citava Izraelska flota u Mediteranu nije. Majku vam cifitsku poganu.
Nedavno su čelnici USAID-a bili u prijateljskoj posjeti redakciji saxa i ostavili prigodne koverte tako da i komentari moraju biti sukladni s tim.
Gdje nam komentari odose. Citam clanak, i citam reakcije politicara iz Izraela. A takodje citam izjave vlasnika suetskog kanala(egipta). Vlasnici Egipta kazu da svi koji nisu u ratu sa Egiptom imaju pravo da koriste Suez. Normalno ako plate prolaz, pa tako i Iran. A po svim medjunarodnim zakonima svi imaju pravo da koriste mediteran pa i Iran. Da li to bili komercionalno-trgovacki brodovi ili vojni, jer to su medjunarodne vode. Kao pojedinac nevidim nikakve probleme u tome. Nadam se da administracija nece brisat komentar kao u vezi diktatora Mubaraka..Hvala.
Slike ranjene Gaze (ima uznemirujucih fotografija) http://www.kanaan4p.org/arabic/gallery.asp?br=&key2=&start=1
Ojačala vojna saradnja Izraela i Egipta Izrael je ojačao vojnu suradnju s Egiptom omogućujući razmještanje egipatskih jedinica na poluostrvu Sinaj radi čuvanja plinskih instalacija i plinovoda .Izrael je ojačao vojnu suradnju s Egiptom omogućujući razmještanje egipatskih jedinica na poluostrvu Sinaj radi čuvanja plinskih instalacija i plinovoda, piše dnevnik Yediot Aharonot. Službe premijera Benjamina Netanyahua i ministarstva odbrane odbile su dati komentar. Po pisanju dnevnika, egipatskim jedinicama Izrael će dopustiti stacioniranje u Sinaju na ograničeno razdoblje dok ne uspiju svladati revolt lokalnih beduinskih plemena.Egipatski potpredsjednik Omar Suleiman, kako piše Yediot, navodno je zatražio od Izraela na početku protesta u Egiptu da dopusti egipatskim vojnicima, njih 3,500, da uđu u Sinaj radi zaštite rezidencije Hosnija Mubaraka u Sharm El-Sheiku, ljetovalištu na Crvenom moru, i službene zgrade u Rafahu, gradu na granici između Egipta i pojasa Gaze.
nemoge nam niko nista, jaci smo od sudbine, mogu samo da nam zavide oni sto na NEVOLEEEEE :D
pa nije tesko biti veci Arapin od Iranca. Iranci nisu Arapi. Mora da si moj isprdak, kao ovaj gore, ali pod drugim nikom
ma jok, to ja samo plinovite ostatke od tebe izbacujem
svi kji misle da se iran zajebaje sa zionistima i krstasima a da vec nema povelik arsenal atomskog oruzja, ili je glup ko srbin ili nepoznaje dovoljno perzijance. iran je radio 18 godina na nuklearnom oruzju a da nisu ni znali za to,a pored silnih spijuna saznali su tek kada je jedan izdajnik zbog sake dolara (koji ce uskoro biti bezvrijedni) prodao info zapadu
haj sada brzaj bolje mici antisemetizam jer sam vec link poslao izraelskoj vladi, pa vi sarajevo-x samo nastavite.
Hajmo fajront, pusten plin.
Kad ih IZRAEL mlatne iako su 20 puta manji :)
za admina, sa zadovoljstvom !!!!!!!!!
@slemen jesu l smrdalji olicenje civilizacijskih tekovina sa svojim srednjevjekovnim metodama zivljenja ratovanja i mucenja? rek\'o bih ti nataknem te na spolovilo al vi jos ne koristite vodu za kupanje nego se papirizirate targ00zom.
Izrael ce izazvati 3 SR, a u tom ce im pomoci \"servi\", nikad im dosta belaja i jednima i drugima
sta oni majke ti imaju da potvrduju