Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su sad svjetski lideri da kažu da Liban ima pravo na odbranu ?
ovi izraelci misle da mogu do kad god hoce da terorisu sve okolne narode, doce kraj a bice vrlo vrlo bolan
normalno tebra moj da ce doc kraj ghenocidnoj tvorevini izrahell ko i svakom zlu dosad
cionisti
Steta sto nacista netanyahu nije bio u dronu.
Ja islamskog svijeta i... da ne kažem cega, tuku cionisti sve redom, a ovi samo podvili rep
Pocetak kraja cionisticke tvorevine, ja rabbi ti pomozi!
pomoći će ako zasluže, a slabo su zaslužili... neuki i zaostali
Lako je se praviti hrabar i bezobrazan kad ti stoji Amerika odnosno cjeli zapad pa i NATO iza leđa. Al ima ona jedna: Nicija nije do zore sjala" Neke njihove buduce generacije ce itekako da snose posljedice zbog ovog njihovog bahatog ponasanja. A zapad kako se kod njih nacizam budi, samo sto se nije o sebi zabavio pitanje je dana.
blizi vam se kraj cionacisti 👌☝️
@ustaskibolesnikizmase667 pedokatolicki smecaru idi klekni ispred fra Ante pa mu popushi karu ko sto bas vi pedokatolici katolibanski radite i odhebi
@ustaskibolesnikizmase667 mislile su i tvoje usrase tako pa su popili rafal u tintaru 45' od druga Tita i nagnojili su austrijsku i slovensku zemlju i idi isplaci se na blajburg malo bice ti lakse
Sprava košta više od 6 miliona dolara.
Sad ce Hezbolah opasno zaprijetiti kao nikad do sada... Cak ce i Homeini reci da je ovo kraj Izraelu....
Idi gledaj Ronalda u Rijadu i povedi Gološa i društvo.
Upravu si junačino. Treba stisnut mu da i prsa u prsa sa Izrealeom tj. Amerikom da ih ovi za sat vremena pretvore u pepel. Jel tebi jasno da im Amerika dronovima po kući leti. Znaju šta su doručkovali.