Amnesty International
0
Izrael ostavlja Palestince bez vode
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MORSKU VODU JE JAKO LAGANO PREČISTITI U VODU ZA PIĆE..... Naftu je malo teže rafinirati..... Žele po svaku cijenu Izrael i žele ga po svaku cijenu kompletno i religijski čisto Izraelski - tu i tamo pokoji homoseksualac \"islamske\" vjeroispovjesti da se pojavi na TV-u kao dokaz suživota..... sa Judaizmom je ovo davno izgubilo veze..... čuj ne daju im vodu - jel to zoološki vrt za Palestince ili ? Ali, nisu svi isti, ima ih i gorih i boljih..... a ovi bolji će možda doći do izražaja kad se sva đubrad ovog svijeta izredaju....
jeb\'ni cionisti... najveci neprijatelji i muslimana i kršćana i pravoslavaca...
ONI IMAJU NAFTU A MI VODU.. NEK PIJU SAD MALO NAFTU IZ SAUDIJSKE ARABIJE :)
Čudim se Izraelcima, navodno vjeruju u Boga, a u praksi krše sve Njegove propise. Čudim im se tim više jer su dokazano inteligentan narod, al istovremeno pokušavaju obmanuti Boga, što je držim, veoma neinteligentno.
Arapima je pristup izvorima zabranjen zbo opasnosti od TERORISTIČKOG NAPADA. Zamislite da islamisti ubace otrov i izvor i tako jednim udarcem eliminiraju par miliona Jevreja. Skontali ?
Tako se to radi sa iskamskim teroristima
znao je hićo....
zar se smije komentarisati cionizam ???? trebalo je pisati: ovaj članak nije moguce komentarisati
BOYCOT ISRAEL
Pa salje im dodik pismo jer imaju zajednicku proslost kako su se srbi prema ne srbima ponasali u ratu i kako se cijelo vrijeme izrael ponasa prema palestincima. * svemu ce doci kraj pa i izraelskom zlocinu protiv palestinaca *dozivjet ce izrael poraz ako Bog da*
Fuj, fuj fuj STOKE bezobrazne...
Stoka Izraelska... I njima Dodik salje pismo podrske, dok ih kompletna Evropa osudjuje...