Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve drzave koje stoje uz Ameriku i Izrael su najvece pi3de i picqe koje ne smiju priznati da izrael vrsi genocid ! Svaka cast JA republici !!!
Danas imate u 10h na AlJazeeri pratite izlaganje Izrahela evo ja predviđam da će 1768 puta izgovoriti Hamas a da nijednom neće spomenuti helikopter koji je potvrđen da je pucao i nijednom neće spomenuti da Palestinsku zemlju su dobili na poklon od Britanaca prije 70 godina a danas hoće da Palestince očiste sa zemlje
Optuživati Južnoafričku Republiku , koja je tako dugo bila pod bremenom Aparthejda je kruna bezobrazluka i licemjerja !!!
Židovi - Lažovi - Pacovi
Židovi - Lažovi
Cionisti su najveci fašisti modernog doba
Nesto imam osjecaj da je drugi svjetski rat, skroz nepravedno protumacen, ipak pobjednici pisu historiju. Sve mi djeluje kao neka izrahelska podvala.
Hag prestonica Srba i Jevreja😅
amerika i izrael su osovina zla. fašizam i. terorizam su mala riječ, treba izmisliti novi termin za njihove zločine
Strasno kako se istina prevrce i kako se laze... UZAS!
GENOCIDDD.
Zidov je sinonim za licmjerstvo!
Sad samo da paralelu povuku, koliko su ubili clanova Hamasa, a koliko civila i djece ? Koliko su ih pobili i protjerali od 47me ? I onda izrael prica o necemu
Bože, nisi džaba prokleo taj narod koji je i Tebe htio prevariti ...
Mrs kjafiri pleme vam ebem, vi ce te in sha allah direkt u Oganj!!
Od ovih Zidova cionista nema gorih ljudi na svijetu ako se tako mogu nazvati tolika mrznja prema svemu sto nije njihovo nigdje ne postoji . Sad kad mosad pocne djelovati po Juznoj Africi sa raznim akcijama . Bas me zanima sta ce reci za hrabre Slovence koji ce takodjer porzati JAR Den Haagu i imati izlaganje da su Izraelci pocinili genocid lista zemalja ce se nastaviti vjerujte mi
Od cionista nista novo. Ponavljaju kao papiga svoje glupe price, koje nemaju ni jedan razuman argument. Ali, njihovi glavni saveznici i saucesnici u ovom genocidu amerikanci, vec su izvrsili pritisak na sudije Medjunarodnog suda u Hagu, tako da ce se i ovoga puta izvuci bez kazne.
Ko je ćija ruka ko koga podržava to se vidi.