Saopćenje Ministarstva odbrane
0
Izrael odobrio gradnju 277 novih stanova u Arielu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i neka grade,to je njihova zemlja
Izrael dokazuje i dalje svoju hegemoniju agresora nad palestinskim narodom...Raspast ce se Izrael ko i Srbija... Sve sto je nastalo machem...nestaje sa machem... Pozdrav svim ljudima koji u drugom vide bliznjeg sebi a ne neprijatelja.........!
JEVREJE CIFUTE NA LOMACU TREBA PA IH SVE ZAPALITI DA SE NESIRI OVA ZARAZNA NACIJA
Pred Sudnji dan Jevreji će biti sakupljeni na jedno mjesto...
Samo se pitam, kome gradite te stanove, sebi ili palestincima??? Molit cete vi opet, kao i onda kada ste iz spanije protjerani, da vas prime u goste...ali ovaj put ce covjecanstvo biti pametnije i manje gostoprimljivo. STOP CIONISTICKOM TERORU NAD NARODIMA PALESTINE!!!
Niđe veze, čuj ministarstvo odbrane odobrilo izgradnju stanova, to se valjda tako kod židova radi, ali to je u čitavom normalnom svijetu ustvari etničko naseljavanje. A naselje je blizu velikog palestinskog grada Nablusa. Aščare, da bi kasnije mogli izmisliti incidante, i napadati Palestince. Sve je to taktika židovska...
neka samo grade, misle da ce u tim stanovima vjecno zivjeti, malo sutra... ima neko ko to sve vidi i sve zna sta rade
@mufljuzu tanki ste ko jufka
ministarstvo odbrane???? odobrava izgradnju stanova???? je l to demokratija ona NAZION-tipa :))))))))))