Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma inace su vlasi navikli da lizu izraelske guzice to je i sam dodik potvrdio :D al djaba vam svi ste vi na staklenim nogama zato i jesu ovi svi komentari ovakvi ljepi strah :D
Davidoff MARS VLAHU cujes se na gas
sajo, na kojoj planeti ti zivis? za vas zaostale islamizirane maymune je dovoljan chifo da vas drzi pod kontrolom. hvala im sto postoje.
pero neće ići više kako ste navikli s muslimanima, Palestincima pogotovo. Čitaj, saznaj... i sam vidi. moje saučešće!
balisko teroristicka naglabanja. naglabaju mi se fino slasno moje neosunecene kite. chifo, ne daj nase. sav normalan civilizovan svijet je uz vas. smrt islamskim fanaticima fundamentalistima teroristima.