Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Goran Orhane potuurico, zasto te stid tvog imena, zasto se kitis imenima predaka i onih koje najvise mrzis i od kojih imas najvece komplekse.????????
Iskrcavanje komandosa na turski brod u medjunarodnim vodama je agresija Izraela na Tursku i sasvim legitimno pravo cak i civila da brane svoj brod tj svoju zemlju. Inace podrzavam Jevreje i smatram da je njihovo ponasanje isfrustrirano i prouzrokovano aktima koji su dosli od krscanskih zlocinaca.
Sad se vidi ciji je ovoTGHKB sajt najvise srpskih i zidovskih genocidasa. STOKO.
Ceto genocidni Jes sav svijet islamski su teroristi samo cifuti nisu.E jadan ti sa takvom pameti zao mi te stvarno.Cifuti su genocidasima profesori.
Sta cemo sad kada se ustanovilo da to nisu bili nikakvi humanitarci koji su stradali turskom brodu, nego islamski tero.risti koji su napali palicama, sjekirama, nozevima, pistoljima izraelske komandose??? Ovaj proislamsko-teroristicki sajt sarajevo-x treba zabraniti jer sve vijesti izokrenu u korist islaskih terorista i na taj nacin daju otvorenu podrsku islamskom terorizmu.. Podrska Izraelu..
Samo se pitam sta se nalazi na ovom brodu? Mozda koji gram pomoci za Palestinu,a ostalo oruzje za cioniste...Kako su samo miroljubivi ovi cionisti prema dobrim Ircima.Nevjerovatno :). OVO JE SMIJESNO, OVO JE SMIJESNO...:)
Yeebe mi se za Atifa i ostale vase heroje. Ako je heroj a vi ga slavite. Ako je zlocinac dolijat ce kad tad. Ovdje je rijec o zidovu koji je djelovao u samoodbrani od pobjesnjelih islamista i jos jednom mu svaka cast. Nebih ni komentarisao da niste listom svi stali u zastitu \"humanitaraca\" i da niste psovali i vrijedjali zidovski narod. Kao i uvijek kad je rijec o vama islamiziranim, i ovaj put je na vidjelo izasla vasa poznata podlost i dvolicnost.
A zašto isto tako ne kažeš \"pozlatila mu se\" i za npr. Atifa Dudakovića..? Čovjek fino očistio Ključ, Sanski Most i Bosansku Krupu od četnika koji su započeli svo sranje u Bosni?
pozlatila mu se, sa strane cifuta samo ( i ne svih)... nije cudo da u ljudskoj historiji jedna religiozna grupa nikada nije zivjela u miru. nije cudo kad \"ruka mu se pozlatila, jer je ubio\" \"biraj Sharona za premijera, jer je masakar USPJESNO napravio\"... Zasto nema mira? hmmm
za svakog od ovih devet sehida ce riknuti po 9 cifuta.samo polahko.
yeebem vas sve redom u redakciji tehran-x-coma zato sto ne dozvoljavate komentare na vijest i snimak koji je tek objavljen a koji pokazuje ko je zapoceo sraanje na brodu. moram iskoristiti priliku da cestitam prvo onom izraelcu sto ih je naslago sestoricu. ruka mu se pozlatila.
Ma sve je to uredu, al Jevreji su to, nije njima vjerovat, Hitler je to znao i pokušao ih se rješiti, što je u velikoj mjeri i uspio.
potpisujem!
Nemore se uploviti u ploce, ne daju gospoda Hrvati.
Bilo bi lijepo da taj brod dodje u Ploče pa da Bosancima donese malo sadake