Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mars bagro!!!!
Svedjani su jedini koji imaju Köttbullar da tako nesto urade. Bravo
Imaju oni i sarme ali ih zovu Kåldolmar :)
Allah je najveći ! Islam će pobijediti !
Koje je ovo pašče pa to se odmah vidi po faci, boli me ko je i koje je vjere ali ovakvu facu kad vidim smrsko bi sa lopatom bez razmišljanja.
A tebe nebi ni lopatom, žao bi mi bilo dobre lopate slomit na tu blentavu glavu hehehehehehe
ŠHABANE > Palestinu nam je napravila SDA i njeni lopovi od vrha do dna, onda kada su ostavili SDS u životu 1996.god!!!
Neznam koje gori,Izraelski cionisti ili ovi nasi krkani sto slave Hitler i hoce da kolju Zidove. Da vas malo poducim neznalice. Pravi Zidov nije Cionista,jer im je zabranjeno da prave Zidovsku drzavu dok se ne mesija ne vrati. Izrael su napravili lazni Zidovi tj Cionisti koji se mole Satani bas kao Masoni i Vatikan-Jezuiti. Izrael je napravljen da preuzmu kontrolu nad svetom zemljom,napravi novi Solomonov Hram i da zapocnu 3 svjetski rat izmedju Zapada i Islama sve u cilju da uniste SVE religije te uvedu Novi svjetski poredak i jedni jedinu vjeru tj vjerovanje u laznog Krista/Dazala. Vi ste se zapalili na sve to pa ce te da vodite bitke u tom ratu kao sto ce neki Hriscani na Zapadu da ratuju a sve u zabludi i zavedeni od Satane. Zato se vrlo vazno da ljudi slusaju ono sto je Bog rekao i da se drzit ucenja Bozijeg da bi bili zavedi od strane Satane.
SMRT ŽIDOVIMA
daa ako ih branis smrt i tebi
Hitlo ih davno skuzio!
Duvaj Didu svom!
odusevila sam se ovim novim svedskim premijerom....samo me strah za njega ...i olof palme je davao ovakve izjave pa su ga ubili ....bagra cionisticka
Joj Sanja90 dušo moja stara ljubavi, otkad te nema i tvoje pametne da čujem, ubiše mi šišmiša al et mene opet "incognito" :)
Ma ovo je samo suplja prica, Palestina nece nikada biti priznata! Dok su glavonje Zidovske kreatori cirkusa na planeti. Zao mi Palestinaca istjerani sa svoje zemlje.