"Nema mjesta histeriji"
199
Izrael je spreman za 30-dnevni rat s Iranom
Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Iranu na bezuvjetnoj pomoći u oružju koju nam je JEDINI slao kad nam je najviše trebalo, a da NIŠTA zauizvrat nije tražio, za razliku od munafikčina i izraelskih sluga Sauda/vehabija kojima su Bošnje danas naženigu do zemlje. Podrška ponosnom narodu Irana u odbrani protiv fašista i nacista Izraela, SAD-a i Engleske - smrt fašizmu!
IMAL GASA DA VAS POGUšIM SVE, mamu vam vašu natakarim!!!
E raja hajde da se utalimo za plin :)
Ma, ima 500 000 000 atomskih. Gdje onako mala zemlja smjestiti 100 atomskih bombi?
uvijek za iran protiv semita ,kako židova tako i arapa jer su oni isti narod. pravi iranci već odbacuju i islam i na taj način pokazuju koliko su im mrski semitski lopovi i razbojnici.
Ko daje ove lajkove ? kako ovaj nepismeni imbicil \"ZA.suverenu\" ima 42 lajka u toku par minuta ? Znao samo da su vatikanlije i ped.ofili ukljuceni u to.
Samo vas pratim i arhiviram.... poslije se nemojte buniti.... Anti-Defamation League
joj glupana....koji iran ba...israel sam ima 500 atomskih, a njihov saveznik 5000...sta snajate, sta se glupirate...
ARBEIT MACHT FREI - KILL ALL JEWS
VIVA AUSCHWITZ, VIVA AUSCHWITZ, VIVA AUSCHEITZ!
VIVA SS HANDZAR DIVISION
Uber, uber Deutchland, Uber, uber Reich, Uber, uber Deutchland, Sieg Hei, Sieg Heil, Sieg Heil!
Hitler nije volio samo cigane, zidove...i golubove! Sve neradnici. Tek danas vidimo koliko je covjek bio upravu.
haha . lahko se qurcit kad te cuva stariji brat (USA) , jer da nije tako ovi bi ih sastavili sa crnom zemljom za 7 dana ;)
Heil Hitler..mein Führer!!!
A kada prođe 30 dana, pritisnut će pauzu, ili šta?
AHAHAHAH SMIJEŠNI SU ŽID.OVČIĆI A I OVI ŠTO IH PODRŽAVAJU... Iran 75 miliona stanovnika Izrael 5 miliona......samo ne treba nasjedat na ove gluposti,to su ista g.o.v.n.a ,da taj Iran valja čemu on bi pomogo Palestinu kad su im otimali zemlju ovi ćifFUti....al nema veze,svakoj sili dođe kraj,propalo je Rimsko carstvo,Bizantijsko,propo je Aleksandar Veliki,propo je Džingis Kan..propalo je Osmansko carstvo...propašće i Izrael i USA.... \"Kad All.ahova pomoć i pobjeda dođu,i kad vidiš ljude kako u skupinama ulaze u All.ahovu vjeru,ti veličaj Gospodara svoga,hvaleći Ga i moli Ga da ti oprosti,On je uvjek pokajanje primao\" (Kur an- en nasr)