Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrska izraelskom narodu i izraelskoj drzavi a turcima poruka neka se malo pobrinu za svoje Kurde i neka ih manje ugnjetavaju.
Napisa neko jučer da je Turska \"podvila rep\" zbog sastanka koji su navodno oni inicirali. Nažalost neki još sumnjaju u njihove dobre namjere. Nadam se da će ovo dovesti do sveukupnog pomirenja u regiji, od Irana do Egipta, Jemena i Turske i da će ovo označiti kraj Izraelskog tlačenja nevinog Palestinskog naroda. E, samo da nije bilo Kenedija...
Izrael je osnovan genocidom, a sto se kriminala protiv covjecnosti, jadan Izrael jos nije uzeo odor... tako da su u svakom pogledu mogucnosti mira u regionu, tj. povlacenje Cionista iz okupiranih teritorija bilo Palestinskih (Zapadne Obale ukljucujuci i Jerusalem/Kuds, i Gaze) bilo Sirijskih (Gulan) vemo daleko od realnosti, dok god ih sile u Americi podrzavaju. Ipak, veliko Hvala Turskoj, za sav trud ulozen za nas narod.