Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braca j.evreji na celu sa bracom Amerima su krenuli u konacni obracun za unistavanje n.akaradnog i.slama.Ali nas baHlijace to ne interesuje,nas i izvorni i.slam smatra i.zmetom od v.jere jer u nama tece cista h.riscanska krv.Pa nismo tolike godine djqba lizali s.upak Amerima i jeli njihova g.ovna kao poslasticu.Ameri su ja nasoj strani
PA GDJE SAD IRAN SA SVOJIM BLEBETANJIMA KAKO ONI BRANE PALESTINCE....OVO ONO QUDS...A NJIHOVE ŠIJE ZAJEDNO SA IZRAELOM R.A.Z.NOSE PALESTINCE...TAKO SU URADILI I SA PALESTINCIMA KOJI SU PREBJEGLI U LIBAN PA SU DOŠLE ŠIJE IZ SIRIJE I P.O.B.ILE SVE...
deri stoku !
puko si ko ledenica
IDF - ISRAELI DEVILS FORCES.. JEL VAM SAD ISTA JASNIJE ??
Fasisticko-cionisticki napadi se nastavljaju nad neduznim palestincina. Palestinsku djecu zlostavljaju i ub-ijaju iz zabave, kako i sami priznaju. Imaju plan potpunog pokoravanja kompletne Palestine. Metode kao sto su ub-istva, teror, prodaja ljudskih organa ub-ijenih i Palestinaca na samrti je dio njihovog poganog cionisticko-fashistickog plana. Zatvaranje djece mladje od 15 godina starosti, uskracivanje slobode kretanja, uskracivanje vode, hrane i lijekova i konstantno otimanje palestinske zemlje ima za krajnji cilj uspostavljanje posljednje fashisticke tvorevine na licu zemlje. Sva ova zvjerstva nisu slucajna. Ovo je priprema za nesto neizbjezno, a to je u zavrsnici opsti rat izmedju muslimana i poganih zidova, koji ce na kraju rezultirati potpunim kolapsom, sto genocidne tvorevine Izraela, sto potpunim unistenjem onog vecinskog dijela poganih zidova.
Redakcijo, bombe se bacaju a rakete se ispaljuju.
\"... Glasnogovornik Ministarva Zdravlja u Gazi, u izjavi za agenciju Anadolija, kazao je kako u napadu nije bilo poginulih i ni povrijeđenih civila.... \" odlicno, ovaj put su alllahu otputovali samo islamski teroristi !
Palestini..All.ah dz.s je uz vas i nas..