Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ AKADEMIK E jesi nisko pao kad jevreje zoves bracom alal ti cufte pade i ti sam k..cu za usi hihihihihi jesi glup oni sami sebe nezovu bracom a ti hoce da ti budu promjeni alias previ se glup da bi se nazivao Akademikom
i mitraljeze?
Treba tim palestincima poslati jedno stotinu tona svinjetine, poklon bratskog im bosnjackog naroda. Da se ljudi bar dobro najedu prije nego im Jevreji pocnu usi zavrcati :)))))))))))))
Koji licemjeri od cifuta ,jahaca apokalipse i njihovih satelita Amerike i europske unije .Otvorite najveci koncetracioni logor na svijetu - GAZU umjesto sto im saljete navodnu pomoc, sjeme vam se zatrlo.Masakrirate ih americkim raketama a onda im saljete humanirarnu pomoc na kojima pise USA !!?! Palestini ne treba vasa niti bilo cija pomoc , dovoljno je da obustavite okupaciju i otvorite najveci koncetracioni logor na svijetu.Palestinci su zivjeli bez cifutske pomoci stoljecima pa mogu i dalje bez vase krvave pomoci prokleti bili jevrejska gamadi.Ukoliko su Amerika i europska unija toliko darazeljivi prema Izraehellu zasto im ne ustupite onda komad njemacke , francuske ,svicarske,italije ili neku amercku drzavu ??? Na koncu Njemci su masakrirali jevreje pa bi bio red da im se oduzite !Fuj evropo fuj svijete ,fuj UN
KAKO SU BRACA IZRALECI SAMO VELIKODUSNI.POZDRAV BRACI IZRAELCIMA IZ SUNCANE REPUBLIKE SRPSKE.
Ovaj put je Turska ozbiljno zaprjetila izraelu, jer su prekrsili sve granice, i vjerujem u to. Isto tako nicija nije do zore gorila, samo strpljenje i sve ce doci na svoje.
kolji sve zidove po bosni a turcima to treba
Markale , 500 god. DNK , humanitarna, shuplja ne prestaje itd.. LOOK THIS DE JAVU : http://www.youtube.com/watch?v=JvS9PXZ3RWM&feature=popular
@ Teks ne vrijedjaj ja sam u roku par dana Mitar i tako sam se rijesio svih gluposti u zivotu .Pozdrav i Laku Noc svima. Ps. PSIHIJATAR je nevjerovatno intelegentan i upucen covijek .Hvala mu i ovom prilikom .
@Babo Aha, a zato na steccima ima isto ime ko sto ima moj stari, ime od kog je nastalo prezime moje majke, i moje cure... citam turski popis iz 1470 u Bosni... da cujes imena: Vuk, Radoje, Radasin, Vukasin, Ostoja... i ostala, joj samo im nadovezes -ic i dobijes cista srpska prezimena... Bogumilski spomenici malo sutra, to jos niko nije dokazao, to su vase puste zelje. Samo nekoliko desetina pominju crkvu bosansku, ima ih vise koji pominju katolicku. A sto se tice gena provjericu cim nabavim 500 evra koji mi ne trebaju za nesto pametnije... ali nema potrebe vec postoje istrazivanja... dvije najbrojnije haplogrupe kod turaka koje kod njih cine preko 50%, kod srba se uopste ne javljaju - da su oni nesto guzili, bar bi se 1% javio ali na tvoju zalost - NISTA Ajd ostaj mi zdravo Osmane... ili se mozda zoves Sulejman? Idi daji djetetu tursko ime, navijaj za tursku repku, masi turskim zastavama, slusaj tursku muziku... haha jado jadni... poturice bez identiteta
@PSIHIJATAR Ne ti si inteligentan. hajde na privatni chat pa da te rasturim iz bilo koje oblasti koju ti izaberes. od religije do astronomije. cak cu te pobijediti i u poznavanju hriscanstva...........( nejasne i netacne , iskrivljene vjere, vjere kipova fresaka i karikatura)
licemjeri povraca mi se od vas!
@teks Dobro da si spomenuo stecke. Stecci su nasi Bosnjacki historijski spomenici. Imena su naravno slavenskog podrijetla. Kao sto znamo to s unadgrobni spomenici Bosnjaka koji nisu bili pravoslavci niti katolici nego upravo Bogumili. Dakle mi smo primili Islam preko Turaka i postali smo braca po vjeri. A vi ste na zalost vasu postali turska kopilad jer vlahinje vole sprickitovanje. Samo ti DNK uradi pa vidi podrijetlo. Pravi si posrbica anadolijske loze.
@ Babo pun si nekih argumenata i dobro povezanih rijeci valjda od intelengecije. @ Sabahudine pronadji me na blogu .
@ PSIHIJATAR daj mi adresu ili telefon od Kusturice molim te ..