Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima je i Amerika ,Izrael , Rusija , S Korea , China , zasto ne bih imao i IRan ? zato sto je muslimasnka zemlja i zato sto amerima i cifutima treba nafata jer su tolko zasrali po cjelom svijetu da i sami ne mogu isplitavi iz dugova i sopstvenih govana ! Ii Evo kad ustanove da nema nuklearne bombe da uraniom ne koristi u te svrhe ameri ce naci rjesenje da ih napadnu i da posalju tomahawke i ostale rekvizite kako bih se docepali nafte. Demokratija ??
izrael vec odavno ima bombe, pa sta cemo sad
a israel ima 80 atomskih na poklon od amerike ko je veca prijetnja
Pojedinci u svojim komentarima zaista nemaju pojma o čemu govore , Iran je prijetnja međunarodnoj sigurnosti, ali taj plan destrukcije na žalost njih a na radost cijelog miroljubivog svijeta neće proći, žao mi je nevinog Iranskog naroda koji će jedini stradati u ovoj bezumnoj zamisli bolesnih umova njihovih vođa.
aha imaju za 4 ko sto je i Irak imao oruzje za masovno unistavanje... Zahuktala se propagadna masinerija... Zasto bismo vjerovali Izraelskom vojnom osoblju vise nego recimo predsjedniku Irana? Izraelu, drzavi koja ima vec atomsko naoruzanje. Licemerje bez granica
moguće, mogao bi, ako, kad.....možete ih slobodno optužiti i za silovanje - i za to imaju alat
Pa i Sjeverna Koreja ima nuklearno naoruzanje a o tome se nista ne prise
General Aviv Kochavi je iznio procjene o nuklearnim kapacitetima Irana. Jel to ona ista procjena koju je Donald Rumsfeld iznio prije napada na Irak.
treba i iranu bombe,vi da imate a da muslumaski svijet nema ne moze,da vas hoce malo kina s guza.........
smrt izraelu i americi i to ce brzo doci....vidi kijameta
stvarno su ovi zodovi drolje a amerikanci njihove marionete j..o li im K.Kolumbo m...r
Pa sta!? Trebat ce jos koja godina da dosegnu vas nuklearni arsenal. Vi ih kao mozete posjedovari, a Iran i Saudija ne? E pa nece ici zidovcici.
Kad cifut prica to je laz dok se ne dokaze suprotno..
indikativno je kako naci-onisti tacno znaju koliko je urana potrebno za atomsko oruzje ;)
Pritisni puljku AHMEDE tako ti boga pobi zidove i amere j.... im mrtve.. ARRIVALS MUST WATCH YT HR TITLE..
ma bravo! ko i Sadam sto je imo saso mange tehnologiju za vodit rat zvijezda...tako sad i Ahmet i Nechko prijete svjetskom miru. na zalost taj ahmetinedzad je jedino prijetnja svom narodu koji je progresivniji i zeli slobodniji zivot, nikom drugom taj precjednik ne smeta niti radi o glavi, samo progresivnim u svoji zemlji. ali svi ce nahebat sad kad je ova hajka pocela...zao mi pravih Perzijanaca, za ove shoshone sto su na vlasti me zalibu
cry baby cry