Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a specijalci, su smisao i način života.
Svabe su nudile Staljinovog sina u zamjenu za fon Paulusa, Staljin je to odbio jer nije htio da zamijeni feldmarsala za porucnika.
A da vas komentatore iznad, malo na lojav hrastov kolac nabi.jemo dok vas u oči gledamo?! Da malo patnje okusite, kao i desetine hiljada nedužnih P.ale.stinaca po c.io.nis.ti.čkim katakombama? Možda vam se tad vidici razbistre? I.z.raels.ko-ci.on.is.ti.čke s.vin.je su od početka okupacije Pale.stine pou.bijali na hiljade palestinske djece, djevojčica i dječačića koji ni znali nisu zašto ih u.bijaju a vi veličate te ć.i.fu.t.e, UB.ICE djece! Tokom decenija okupacije su kidnapovali desetine hiljada palestinaca, muškaraca, žena, mladića, djevojaka, tinejdžera od kojih mnogi nikad više ne ugledaju svjetlo dana. Muče ih, ub.ijaju, si.luju, pate glađu! A vi veličate njihove KATILE?! Kad su spremni dati 1000 zatvorenika za 1 ć.i.f.ut.a, to samo govori o istinitosti cifre kidnapovanih Palestinaca! I na kraju, da Bog da i vi sami i vaša djeca iste stvari jednog dana doživjeli!
izraelci su cionisti opet će oni uhapsit 1000 palestinaca za 2 dana, s izraelcima nema pregovora
razmjera proporcionalna vrijednosti