Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U cipele su ugradili senzor i mikrofon...!!
dali su im cipele da brze mogu trcat\' kad ih budu ganjali
što im dadoše cipele pa poznato je da se u njima može sakriti eksploziv
Ma bitno je da bratski Egipat gradi Podzemni zid a cifuti Nadzemni zid ja neznam koji su gora Marva ovi muslimani oko palestine ili cifuti u palestini ili ovi u UN. Gledajuc realno svi su ista G...a kao i u BiH
....ja zivim u guznom crijevu poznatijem kao Federacija.
i mi smo kroz tunel putovali.
upravo smo naredili zabranu isporuke cipela. sljedeci termin je iduce godine u ovo vrijeme.
ja ocu opanke.
KOLIKO JE KRIV IZRAEL, TOLIKO SU KRIVI I PALESTINCI, EGIPĆANI I OSTALI KOJI ŠVERCAJU TUNELIMA I SKUPO NAPLAĆUJU SVOJE \"USLUGE\" (ČITAJ LOPOVLUKE). TOLIKI MUSLIMANI U OKOLINI.... TOLIKO ŠEIKA KOJI IMAJU I PO 100 SKUPOCJENIH AUTOMOBILA, GRADE NEBODERE PO 100 SPRATOVA, A NISU U STANJU POMOĆI PALESTINCIMA, NE SAMO KAO MUSLIMANI, VEĆ I KAO LJUDI..... MEĐUTIM, MISLIM DA JE \"LJUDSKOST\" DAVNO IZBRISANA, A OSTALA JE SAMO PAKOST.
Angelina Jolie i Brad Pitt u Sarajevu - trenutno 147 komentara, a ova dramatična vijest samo 3 !!! Hoćemo li se i mi uskoro radovati kad nam dozvole uvoz cipela visoke kineske mode?
Ne mogu da vjerujem u ovo šta čitam ! Pa zar je čudno porijeklo terorizma sa tih prostora nakon vijesti da su se nakon toliko vremena izraelske vlasti smilovale da odobre uvoz cipela za Palestinu ? Jesu li to visoki moralni ciljevi naroda koji je preživio holokaust ? Ponestaje mi riječi... cement se još ne može uvoziti jer je opasan, a cipele više nisu! Mamu vam yebem, ujedinjenim čifutima, razjedinjenim Arapima i licemjernom svijetu i njegovom novom poretku koji priznaje samo govor sile.
I onda one bradonje dođu da NAS uče da budemo muslimani, dok im vođe seru u zlatne šlje, palestinska sirotinja u getu prebire po kineskim cipelama i sandalama, jer se eto ona šaka Čifuta smilovala i pustila da ne idu bosi! A okolo je 300 miliona muslimana!!!! Zato šeici tornjeve grade do neba.... nekako sve poznato zvuči, zar ne??
Recite jasno da je to sto provode cionisti genocid! Smrt cionizmu!