Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Babo nisam to ni napisao.Citaj ponovo. 4 svjedoka je potrebno kada se bludnik i bludnica uhvati na dijelu koji samovoljno bludnice. Kad zena bude silovana procedura je drugacija.Uglavnom kazna za silovatelja je smrt kada se dokaze ciju egzekucija zrtva sama moze da izvrsi.
Talibe ne seri b0gati. Kako ce zena koja je silovana naci 4 svjedoka????
Znaci po tvom da marioneta Karzai sudi po Serijatu?hahahah Pa Talibani bi njemu skinuli glavu brze nego tebi.Ko ne sudi po Serijatu je heretik po koncenzusu islamskih ucenjaka. U Serijatu se silovatelj kaznjava smrtnom kaznom i tu kaznu moze da izvrsi sama zrtva.A bludnik ako je ozenjen ili udata se kaznjava takodje smrtnom kaznom.Uslov da bludnik bude kaznjem je da postoje 4 svjedoka koji,ne samo da su vidjeli dvoje golih u klincu,nego ta 4 svjedoka moraju vidjeti samu pentraciju. Zato se Islamskoj historiju u 50 godina bila 2 slucaja izvrsenja takve kazne.To znaci da se blud umnogome smanjio i da oni i koji ga cine gledaju da ga sakriju sto je to vise moguce,sto utjece da ulice i javnost ostanu ciste od javnog nemorala.A koja pacovcina moras biti da pored 4 zene koje legalno mozes imate,pocinis blud? Serijat je apsloutna Bozanska pravda a \"vladavina prava\" je vladavina rimskih pagana.
A da je Moshe hrvat sigurno bi to uradio nogom od stolice,jel da Ampak???Hahahahah Kada jevrejski predsjednik radi ovakve stvari sta mislite sta rade obicni cifuti? Ampak reci nam sta radi obicni cifuti?