Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jel dogovor trebao sadrzavati pravo Izraela da napada Iran i okolne zemlje kad im se cefne...ili mozda da Izrael gradi naselja i u Iranu???....Govna cifutska!!!!!!
ma ovaj *spor*izmedu AMERA I CIFUTA je cista parada za budale,jer ko zna imalo bolje te odnose jasno je da nesto kuhaju,a MUSLIMANIMA su ga beli ponovo skuhali.njihov cilj je ispunjen,iran ne pravi nuklearku....a lafo CIFUTI laju na sve strane da nije po njihovom.ne bi me cudilo da sad OBAMA I NETANJAHU preko skype zajebavaju arape i smiju im se kako su i SITI GLUPI KO SUNITI
apsolutno si upravu,dok su PERZIJANCI lomili svijet arapi nisu ni koze cuvali.samo imena KIR,DARIJE I XERX ulivaju strahopostovanje svakog historicara.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Izrael izgleda uzeo sebi za pravo da komanduje svijetom...pa gdje je demokratija?
kako vas samo supljiranje izraela i irana zavede da mislite da se oni mrze...zar ne vidite da obje drzave tamame one oko sebe samo, a jedna na drugu nikad nisu krenule.
Iran još nema niti jednu nuklearnu bombu, ali Benjamine, koliko ih ima Izrael?
AKO KO ZNA SPINOVATI TO SU IZRAELCI. SVI ZNAJU DA ONI DIKTIRAJU TOK PREGOVORA I DA SU ONI DALI SAGLASNOST NA OVO. JER NEKI SPORAZUM JE MORA BITI POSTIGNUT. SAD ĆE ONI KAO BITI LJUTI, PA OVI BAŠ U POTPUNOSTI NEĆE PRIMJENJIVATI SPORAZUM, PA ĆE SE MALO OPET ZATEGNUTI ODNOSI I OPET IZNOVA. BAŠ SU DOSADNI.
perzijci su za arape gospoda...
Ne znam da li Izrael smatra da bi svi njegovi susjedi ili ti komšije trebali biti sa praćkama u ruci dok on drži najmoćnije oružje u ruci i kad god mu se ćeifne pomlati 1000-2000 ljudi oko sebe onako samo.
doslo vrijeme da i ti netenjahu p....... da ne kazem sta
Niko ovdje nije ni na cijoj starni osim utrke za parama i prvlasti i moci. Ako vi mislite da je Amerika na strani Saudije ili Rusija na strani Irana onda ste pravi idioti.... hahhahah
zar nisu rekli da 6 svjetskih sila pregovara? Ko je zvao Izrael?
da nebi bilo irana, iszrael bio pojeo pola middle easta , oni su ko zmija tu, hoce sve da bude njihovo , oni i vjeruju da njima je zaduzeno i pola arabajie, sve do mekke jel u vrjeme pejgambera je pejgamber istjerao jevreje iz mekke koju su pravili njemu problema i probali da ga istjeraju , i zato je on njih istjerao iz mekke ali ovaj netenyahu vjeruje da je i mekka njegova i to hoce sebi da "vrati"
Ko god je pobjesnio,u kafez.
Da arapi ulazu i 10% bogatstva od nafte u nauku bili bi bar blizu jevreja po napretku. Ali arapi su se vratili na period prije islama .Par guzonja drze izvore nafte raspolazu sa njima kako hoce ,trose novac na gluposti grade neke hotele , kupuju ferrarije iz dosade i sportske klubove.A ummet ima nema hljeba da jede. Mozda imaju oni iu emirata ili katara ali 90% silamskog svijeta je teska bijeda.
Dok tvoj ummmet guzicom sjedi na minderu arapi kupuju jer NE KRADU Ni od kog, prodaju naftu koja je na njihovoj zemlji. Nisu oni odgovorni za bjelosvjetske ljencuge i kojekakve ummmettte koji otvore kljun pa cekaju da im kane .....
Kako ce tek biti 12.06.2015 bijesni?
A sta Iraq ne smje ima bombe a Izrael moze? Pogani cifuti.
Iran *
svete bosnje napad..u keniji..7 komentara,a ako je u textu izreal..min 150..kom...:)
Go ISRAEL,spržite im jednu u Teheran i to je to.
jebes Izrael sav...