Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O majko draga, zar se tuđoj muci i smrti treba radovati i likovati? Gledao sam dječiji mozak kako curi iz glave 6-togodišne djevojčice sa kojom sam se prethodni dan igrao i šalio. Ned\'o bog nikome više. Jasno mi je da se radi o nezrelimo osobama koji komentarišu, ali ako je atentator neki Bošnjo kao što sam i sam, satrani smo zauvijek. Nema nas više.
zato čiffut ne ide u Tursku nego ide u cig.ansku Bugarsku nema više šiš-ćevapa, donera, baklave čiffut kod Bugara ždere krmenadle dok su Turskom vladali kemalisti čiffut bio prijatelj na listi kad pobijedi slavna AK partija raspade se ta stara bratija nije Turčin kao Bošnjak gluppi neprijatelja da u šuppak ljubi nego Turčin istom mjerom vrati čiffut više nikad neće srrati ! čiffuti u Bugarsku lete a ne znaju da se Turci svete ! u Bugarsku čiffut doletio u busu je u zrak odletio !
došli ci.o.nisti da se ma.lo hla.de, vel\'ke s.i.S.e, dobro d.u.P.e, p.i.Č.o.K.i.c.e mlade u T.u.r.a.k.a v.e.l.i.k.a je s.n.a.g.a pa im T.u.r.s.k.a nije više d.r.a..g.a či.f.u.t.k.i.n.j.e k.u.R.a.c t.u.r.s.ki v.o.le jako v.o.l.e, da ih p.i.C.e b.o.l.e Turci više pred njima . ne puze nek ih čiffut za k.u.ra.c po.mu.ze ! m.u.d.ar i po.no.s.an v.e.z.i.r E.r.d.o.g.a.n zna T.u.r.č.i.n da je č.i.f.f.u.t p.o.g.a.n !
vidi mu glOOve..