Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sr_chavez hajd nek se ODCEPI ionako nemam posla pa se mozemo rokat do mile volje da vam vratimo
ma nek ide ta engleska kraljica u tri pi materine i ona i njezini najblizi koji zive na grbaci obicnog naroda ......kakvi kraljevi i govna ...
kroz salu se najbolje stvari "proture" sagovorniku...
Građevinske kompanije iz Sarajeva se pripremaju za otklanjanje balvana i drugih barikada na javnim cestama u zoni razdvajanja :)
kazu da ce ovako uskoro i na dobrinji
Izgleda i ovdje važi ona : Neobra se bostan dok šljive ne popadaju....
Sitnice koje značajno utiču na ljudsku svijest, pa na lokalnu politiku a kao epidemija se proširi cijelim svijetom. Englezi imaju sigurno još nekoliko šala u petu da Škotima ogade nezavisnost.
A da lik iz Zenice digne u doboju fola pasošku kontrolu da opusti situaciju kod nas bi to bilo toooooooooootalno suprotno od "šaljivog pokušaja opuštanja situacije".
Neki bi jedva dočekali, i još da se niz granicu digne zid od armiranog betona, kažu bilo bi super :-)
RS dopustit odcjepljenje samo onog momenta kad na sadašnju entitetsku granicu postave 5 metara visok zid i još na vrhu bodljikavu žicu i staklo polupanih boca. Kad se više ni vidit ne mognemo, onda neka se guše u smradu vlastitih govana !!!!