Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio to samo u Bosni kada eno i u V. Britaniji , cobanija i penzioneri jebu ostale :D
Razlika u 2-3 procenta i onda kao odlucili seljaci i kako ih se sve naziva. 60% Londona bilo za ostanak, znaci da je 40% bilo protiv. Osim toga, Engleska, ali i cijela VBR je drzava sa stepenom urbanizacije preko 80% i sad kao odlucili seljaci. To je smijesno!
Geograf razmisli malo da promijenis ime na KLIX da ne lupetas vise , kakvih 80% urbanizacije ne provaljuj se covjece
Seljaci i dobro uhljebljene generacije odlučile sudbinu mladog stanovništva uništiti do kraja.. Skroz poznata situacija.
Nemojte mi se smijati, al biješe to u Mostaru, držao nam neki englez predavanje i u pauzi za kafu mi reče da se Englezi i Francuzi mrze 900 godina od neke bitke. Puuuuuu izleti sva kafa iz mnee, ma šta kažeš ? Jes jes, kaže on nećemo im to nikad zaboravit. Pa lijepo obzirom na voliko seljaka i penzionera ko u Bosni fatajte se pušaka pa udri !. A mi ćemo vam dolaziti kao mirovanjaci i hebavat kćerke !
SELJOOOOOOOOOKA NJIVARA gdje ces djetetu dati ime ČAMILA otac joj se zove ČAMIL e eee
I nama penzioneri i ruralna područja u gradu prevođeni bijelim plastičnim saksijama na glavi hebu majku nasuho, evo već 25 godina !
koja prpa, pa hoće li se poštovan pravo građana ili da se uvede diktatura, onako najbolje
kim jong II za predsjednika nama bi trebao jedan takav da se red uvede
Najbolje je rekao Platon: "Sve dok trojica čobana mogu nadglasati mene i Sokrata (odnosno dvojicu najveca filozofa stare Grcke), ja ne vjerujem u demokratiju! "
Winston Churchill je rekao"Ako trazite dobar argument protiv demokratije, popricajte 5 minuta sa prosjecnin glasacem" U biti, moj prijedlog bi bio, postaviti sisten bodovanja, kao punoljetan, tvoj glas vrijedi 1 bod, fakultetski obrazovan 2 boda, napisao si knjigu (ili nesto patentirao) 3 boda i tako dalje... stvoriti sistem jaceg vrijednovanja intelektualnijeg i manje propagandno podloznog glasa
Jel' to znači ako Dodik podržava Brexit da je fukara, papak i matuh?
Koja bolesna propaganda lijevih pedoliberala!! Seljaka i rdnika eto ne treba nista pitati vec ga samo goniti da crkne radeci i otimati mu sve sve sto se moze oteti!! Cinjenica da je najproduktivniji i najobrazovaniji dio populacije (u dobi 25-49 godina) glasao u velikoj vecini za napustanje EU (56%) morala bi biti dovoljna cinjenica imbecilnim lijevo pedo-liberalima o tome sta zele gradjani V. Britanije. Ali, bolesnicima nikakvi argumenti nisu dovoljni. Ne treba nikoga cudit to sto je vecina
stanovnika Londona glasala protiv izlaska iz EU jer su u tom Londonu Britanci (pravi) vec odavno MANJINA!! Manjina u svojoj drzavi i manjina u svom glavnom gradu!!! One koji bi sada razili nekakav referendum u Londonu(sto je svemirska budaalstina) treba samo nabiti nogom u zadnjicu i poslati tamo odakle su dosli pa neka tamo prave reefrendume kakve god zele. Jadno je i zalosno sto podosta mladog svijeta (tek navrsenih 18 godina) navodno zeli ostanak u EU. Taj mladi svijet ocito ni malo ne brine
to sto bi jos dugo morali ostati zivjeti sa svojim roditeljima jer ne bi bili u mogucnosti, ukoliko bi Britanija i dalje bila clan EU, imati vlastiti stan niti dobiti stan od drzave na koristenje jer bi u te stanove proevropska pedo-liberalna strana ubacivala pridoslice iz Afrike i islamistickog svijeta. Isti bi dosli pameti negdje oko 25-30 godine zivota ali bi im to vec bilo kasno.
isto ko nas neobrazovan narod ,penzioneri ako hoces da drzavu unistis samo ukini obrazovanje i to je to
sta dislajkujes zvaljo zvaljavi
mogli bismo da prosirimo statistiku ko je sve glasao na muskarce i zene celave, brkate, kratkonoge, plavokose pa zabranimo glasanje brkatima i plavokosim
zemlja seljaka na brdovitom balkanu zabrinuta zbog EU a nije ni blizu ulaska u zemlji nis ne stima, drzava zivi od kredita, korupcija na sve strane, a mi se intenzivno bavimo britanijom. mozda bismo trebali krenut u rat za EU ili Njemacku ...
Bas me cudi! Taj segment na Balkanu je iznimno inteligentan, te poznati po racionalnom razmisljanju i intelektualnim sposobnostima.
Isto kao ovdje, nane i seljaci koji redovno glasaju za SDA, a ne znaju dalje od nosa.
i ovđe su najaktivnije socijalne kategorije i ruralci..
Osjetit če te babe i starija gospoda, koja živi i misli u prošlim vremenima, koji slave Veliku Britaniju, kao kolonijalnu velesilu i kako im niko nije ravan, odmah na svojim penzijama i cijenama.