Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi na Balkanu, na zalost uvek idemo kontra svih! Drugi zatvaraju granice mi necemo. Kada drugi budu rusili kapije, mi cemo ih podizati. Na zalost uvek kasnimo i nismo sposobini da cuvamo sami sebe!
Sasvim normalno, ljudi zele kontrolisati ko, sta, koliko i gdje ulazi. U pitanju je ogroman broj ljudi, ko zna kakvih, finih, losih, djece, majki, terorista i sl. Naravno da treba sve prekontrolisati, popisati, neke pustiti a neke ne pustiti.
A u BiH sve obratno. Dok je Evropa rusila zidove i sklanjala granice, mi smo se podizali nove. Sada kad Evopska unija diže zidove i nove granice... mi imamo Zvijezde Granda.
Vazda mimo svijeta
Pa kolko ih ima upm
Nele kralj. "u Svedskoj, poblemi" hahahha u Europi, problemi
Prodajem zicu, clanice EU specijalni popust. Navalite dok zalihe traju.
Lani jednom, ove godine malo rjedje.
Ogradjujem se ja ogradi se i ti ogradjeni mi smo moja ljubavi Jao, kako ja pisem ove pjesmice. Sipam ih kao iz rukava. Fino su meni govorili roditelji "pisi poeziju", to je siguran hljeb, ali neposlusan ja sam bio.
Kod nas političari ispruzili ruke mole da dođete ali niko da se zaebe hahah 😂😂😂i jos kažu mi smo spremni imamo kapacitete iako ni jedna država nije spremna ali mi smo spremni što ti je prava država 😂😂😂😂
...ispašće eu ko balkanska vikend-naselja. sve opasano "bodljavinom" dok ponosni vlasnici duškaju u miru svog malog konc-logorčića.
@comie ima nova molitva :) sačuvaj me Bože od američke demokratije i europskih ljudski prava i sloboda 😂😂😂😂😂