Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajd makar su vidjeli more ove godine i to grcka jebte....
80 % izbjeglica /migranata koji su prosle godine pristigli u EU nisu iz Sirije i uopce ne dolaze iz ratom zahvacenih podrucja.Od ovih 60 000 koji su "zarobljeni" u Grckoj najmanje ih je iz Sirije. Danas u svijetu ima 65 miliona izbjeglica , a 2,2 milijade ljudi je siromasno. Svi oni zele u EU, Sj. Ameriku , Australiju. Primiti ih sve je nemoguca misija.
Јбт, шта је жене и дјеце.. Јесу еуропљани нехумани што не пуштају ту дјецу и жене
Pa i jesu,jbg svako se sobom zabavio
Poslat ih onima koji su glavni krivci njihove krize - poslat ih u US, svakako je to njihov san.
po mom misljenju bilo bih dobro kad bi svaka veca europska drzava dala po mali dio svoje drzave nista puno i da se tu smjeste izbjeglice,svako bi bio zadovoljan jer nemaju izbjeglice u svojoj drzavi,a opet su ucinili nesto dobro. Ali to se nece desiti jer smo sebicni