Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad poduplaju hajvan-vagone, koji ionako prekovremeno vec rade! Bice, gdje si Bosnooooooooo eto naaaaaaaaas nazaaaaaaad. A vidi ovih budala iz clanka. Oni jos sami sjeli na voz. Sad samo preusmjeriti taj voz pa ih negdje istovariti. Hajd\' sta fali i u Rusiju. Stara kineska poslovica kaze da nije vazno odrediste, vec je vazan put. Jao Tao!
Pa 90% nasih nepismenih izbjeglica ni nakon 20 godina na zapadu jos ne sredise papire.
Gdje god, oni, muslimani, samo u silu znaju udarat... Uvijek ista priča. A radit - jok...
To Gagi uze mi rec iz usta. U Sarajevo sa njima.
pa bjeze ljudi od ruskog barbarizma, pa nisu se djaba sve balticke i ostale zemlje odvojile od alkoholiziranih rusa, dosta se suza prolilo po svijetu od te stoke
dje god je balinluk tu su problemi. vracaj to u postojbinu da im Rus yebe znanje malo. znaju rusi kako treba sa stokom. odma metak u celo i problem rjesen.
Pa šta ste čekali do sad, trebali ste bježati čim je Šengen pao. Italija, Španija, Portugal, posla ima sigurno bolje plaćenog nego u Poljskoj, a i malo da kosti ugrijete..