Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o cemu je ovdje diskusija sad?i ne znam zasto je admin ovog portala dozvolio da se ovaj clanak moze komentarisati kad je jako dobro poznato da ovdje dolaze i oni sa IQ42 pa lupaju gluposti.ovo nema veze sa islamom,sto tuku zene.da znate samo kako mi muslimani tucemo zene,sve bi zene zeljele da budu sa muslimanima.ali Allah s v t otvara oci kome on hoce dok druge u zabludi ostavlja.ne reba komentarisati ovdje o Kur\'anu Casnom,nije mjesto,zato vas molim da ne odgovarate na ove uvrede sa kojima se susrecemo.,,Nije junak ko junaka nadjaca,vec je junak ko se smiri kad je srdit,,!!zato sabur,Dzennet je namijenjen vjernicima,za druge je ostavljeno nesto drugo.svim muslimanima zelim ugodne i bericetne Ramazanske dane. Islam/Kur\'an je za razumom obdarene!!
pazi,ti vadis dijelove ajeta ili neki ajet iz cijelog konteksta...nismo ja i ti kompetenti da raspravljamo o znacenjima nekih ajeta...ali u svakom slucaju taj tovj zakljucak je totalno pogresan...a evo tebi pitanje ako ne vjerujes u originalnost Kurana: U Kuranu je navedeno da se kosmos neprestano siri ,sto je tek potvrdjeno naukom tek u proslom stoljecu...Kako je to moguce???
ma ja eto eto vi vehabije ste jedini ispravni muslimani ccc...hajd sve inekako al ovo \"svako ko se brije nije musliman\" sasvim dovoljno govori o vasem pretjerivanju u svemu, brada je sunet a ne farz...a ti nisi kompetentan da govoris ko je musliman a ko nije, to samo Allah zna
ovo sto ovi prakticiraju nema veze sa islamom,i ne trebate vise objavljivat svakakve gluposti!
Eto još jedan ćorav. Kako Allah kad je svemoguć ne može imati dijete bez da ima ženu? Pročitaj bilo koji prevod kur\'ana, bilo koji tefsir i nećeš naći odgovora. Allah je u tom ajetu jasno dao do znanja da nije svemoguć jer ne može imati dijete jer nema ženu.
@@saraj DOVOLJNO SI PROKLET I BEZ SVOG DOKAZIVANJA PRIMITIVIZMA ........................................................................................................................................................ MOŽETE MRZITI I TO JE SVE ŠTO STE U STANJU ALLAHU EKBER !!!
Svaka vjera je u redu ako se normalno provodi u životu .Samo što je kod nas sve izkrenuto naopako.
a sta ti nije jasno?
Svaki koji se brije nije Musliman(mada se on tako izjasnjavao), Svaki koji slusa \'veselu\' muziku nije Musliman(mada se on tako izjasnjavao), Svaki koji pije alkohol nije Musliman(mada se on tako izjasnjavao), Svaki koji se ne moli pet puta na dan(mada se on tako izjasnjavao), Svaki koji se nepodobno oblaci(mada se on tako izjasnjavao), Svaki koji nejede hranu s halal certifikatima nije Musliman(mada se on tako izjasnjavao), Svaki koji prekomjerno pusi nije Musliman(mada se on tako izjasnjavao), Svaki koji se raspravlja sa zenom nije Musliman(mada se on tako izjasnjavao), Svaki koji psuje nije Musliman(mada se on tako izjasnjavao). Svi Vi koji se izjasnjavate Muslimanima a pravite ove i slicne harame veci ste NEVJERNICI od onih koji to rade a izjasnjavaju se drugacije.
ovdje je cilj predstaviti ovo kao da je to nesto sto Islam propisuje...ali samo da se zna OVO NEMA NIKAKVE VEZE SA ISLAMOM...u Islamu zenu se ne moze natjerati na udaju bez njene volje a to sto se u pojedinim zemljama radi je njihova tradicija a ne Islam sram neka vas je Sa-x zbog svakodnevnih postavljanja platforme za pljuvanje po Islamu
Ne valja to što ženu možeš udarati u stomak ili negdje drugo kao da se ne vidi da bi se sakrilo kako ih tretirate ,- naravno neki od kretena .
Evo ko mi od muslimana ovo objasni ima besplatan iftar u željenom restoranu do kraja života \"Q. 6:101 On je stvoritelj nebesa i Zemlje! OTKUD NJEMU DIJETE KAD NEMA ŽENE, On sve stvara, i samo On sve zna.\"
ne mozes bolan od govneta pitu napraviti a diskutirati zasto govno nije pita je besmisleno
www.nemaboga.blogspot.com Evo vam dokaza gospodo, pa izvolite!!!
alah na moj k. krasni :-)