Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovakve informacije nam svaki put pokazuju da ja Svabo stvarno 'visa rasa' u mnogim stvarima. Da nije bilo svjetskih ratova nitko im ne bi mogao 'opepelit'.
Kad skontaš da su podmornicom uplovili sa obala Baltičkog mora, preko okeana, pa iz njega do lokalne rijeke u UK, kapa dole mornari, to su bili majstori bez gps, garmina, igo, ovo-ono...
da kod nas ispliva, politicari bi skrenuli sa svih gorucih tema i poceli se baviti podmornicom
jel dobila C diplomu?
Nuto to, djes se krila dok sam te trazio, na hmhmhm
oseke ***ga dan
Sta je 'osjeka' ???
ono kad ga o'sjeces :D moze se reci i odcaparis ali o'sjeces bolje definira sam cin caparenja, tako ce ti reci svaki priznati lingvist
Можда би се понудио Дерво Сејдић да уклони подморницу ако га неће ''угрозити'' британски устав
Nemoj tako Asane, i u tebe teče 70% turske, 25% romske i 5% tamo negdje 5% slavenske krvi u venama, prma tome i ti 1/4 ugrožen a da si 100% ograničen je nam odavno poznato.
Pazi Stepa, koliko ko se ponavljaš kao papagaj još malo če ti izraste kljun i perije - uvjek jedna te ista priča.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)