Skup 2.500 biznismena i političara
0
Iz Davosa tračak optimizma u pogledu globalne krize
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospodo evropljani, evropska kriza ovdje i u sjevernoj americi je imala za rezultat da su ekonomije dvije najmnogoljudnije države na svijetu, kine i indije, plus brazila, pakistana itd. počele napredovati i kretati se ka normalnosti u kojoj vi živite već sto godina! i oni su ljudi!
@pogođen krizom potpisujem sve. ovo su sve licemjeri koji su ovo prouzrocili!
Isti oni koji su krizu osmislili 2005 realizirali je sad raspravljaju kakve je učinke imala i koje se i koliko okoristio krizom, to što je siromašno stanovništvo prije krize sad postalo bijedno stanovništvo to je i bio cilj. Ovakvi samiti kaoi samit grupe G-20 su uzročnici svih sranja na ovoj zemlji