Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zazmirili ste tada,zasto da vam vjerujemo danas,i vama i zapadu..Zmirite i ne cinite nista i danas,libija,sirija,palestina,afrika,irak,kako samo licemjerno od vas,naravno drugaciji ne mozete ni biti..Iscenira se napad u francuskoj milioni ljudi izadu na ulice,ubije se 100 djece u pakistanu i gazi,ali kamere su fokusirane samo na francusku,lijepo gospodo lijepo..
Ko i uvijek blablabla, koje licemjerstvo
JA, I ŠTA MI SADA IMAMO OD TOGA ŠTO STE POSLIJE 20 GODINA PROGLEDALI??? FARSA.
I ne trebate da imate bilo sta. Nit je on to rekao radi vas. Briga njega, jer on zna da vi svakako ne trebate da imate bilo sta. A vi i dalje cekajte da vas EU izvuce iz govana...
Ipak je covjek digao glas a nije on kriv sto tamo neko ratuje i ubija i ovi logicno pokusavaju da pobijegu. Danas su to ovi tzv. Arapi, sutra mi ili bilo ko moze da dozivi isto ali nemojte covjeka osudjivati za ono sto nije kriv. Hvala i za ovo sto je uradio a nije duzan jer su oni sjeli na brod i uzeli odgovornost za svoj zivot znajuci sta im se moze desiti.
da se pogušilo 10 engleza koja bi to pompa bila,ali par stotina sirijaca ...to je ništa
jes jes,a klix bi 7 dana objavljivo njihove fotografije,biografije,žalopoljke rodbine itd
zažmirili i dozvolili da ZLOČINCI pobiju 10000 CIVILA!!!! BIJEDNICI!!!! I sada sirotinja afrčka se utapa, koga briga, neka je samo vama dobro, stidite se
Eto sve se crvene od stida kad vide koliko se patite. Jos im je mozda muka kad nekad vidite da ni hljeba nemate da jedete. Kako bi i imali kad ste im sve dzaba dali. Idiotizam.
Jedite govna lagano 👌