Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda je bio dobar čovjek, ali pojedini "novinari" su toliko ublatili ovu profesiju, da čovjek kada pročita ovako nešto uopšte ne osjeća neku tugu. Većina bi ih prodala najrođenijeg samo za neku exkluzivu i šaku para. Časnije je biti na ulici nego zadirati u tuđu privatnost.
pokakim se svakom borcu u onu zlatnu kašiku koju spominje da bi kompromitovao ALIJU pa neka lize iz nje. Da nije bilo Alije... Ko i nas to danas ujedinio i poveo?
a sta ce vam kasike vi ionako jedete rukama
Urokaše ga slavno! Čuj im samo imena "PAPARACO"!? ne može se biti majmun,a da ti ne ponude bananu!
nek su ga roknuli zarađivo na tuđuj muci
Jel' aparat ok?
dobio je sto je i zasluzio... paparazi su inace najnizi oblik zivota na zemlji... jer samo takav oblik zivota moze sebi dozvoliti da se bavi tako degradirajucim i ponizavajucim poslom...
Ima jedan paparazzo u sarajevo, nadam se da će bar on doći pameti, prije nego što ga neko nauči pameti
Pošaljite inspektora Nagiba da ispita sve ove zvijezede što su na spisku. On će svojim talentom i iskstvom sa Švrakinog sela riješiti slučaj 100%
Novinarstvo je jedno od najprljavijih profesija... Svaka čast PRAVIM novinarima koji rizikuju život da bi otkrili PRAVE informacije koje su od koristi ljudima. Ovim ostalim manipulatorima i lažovima koji vrše propagandu želim sve najgore u životu!
što se igrao sa vatrom
E TO SU TI ŠĆEPINI I DIKTATOROVI LJIGAVCI,SVAKU PRILIKU KORISTE DA MRTVOG OBLATE
ebo vas alija...sta vam je clanak je o paparazu iz italije..ooh boze :S
preprijeci se mocnom covijeku ili ljudima i progutat ce te mrak;)
da smo mi slijepo vjerovali magaretu alji svi bi bili ko srebrenica koju je prodao da bi dan prije izvuko helikopterom par gubana ko što je naser i ekipa
onome ko ga upuca
Jeste dosadni sa tim zlatnim kasikama.Taj izraz se pojavio tokom agresije u najtezim vremenima da bi podigao moral napacenom narodu u opkoljenom gradovima.Da nije bilo tog vjerovanja u bolje sutra ne bi danas tipkali gluposti nego bi svi zavrsili kao Srebrenica. Alija je odbranio drzavu a njegovi nasljednici opljackali...zar je tako tesko poslagati stvari svojim redoslijedom.