Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala ovaj štrik baš zna zivce izvuć
Zar ovo nije klasican teroristicki napad?????? NIJE MUSLIMAN-NIJE TERORISTA.
Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki. Idiot (od grčkog ἰδιώτης, idiōtēs) naziv je (često pogrdan) za osobu niže inteligencije ili obrazovanja (u latinskom jeziku znači "neobrazovana, neuka osoba").
Sve je to lijepo objasnjeno,pametan si ti,ali budimo realni :) kad neki "Ahmed" zgazi mrava to je udarna vijest na svim kanalima u svim drzavama,odma kazu terorizam i ako je "Ahmed" to uradio iz nekih sasvim drugih razloga kao npr. osveta,psihicki problemi...ali ipak "AHMED"-TERORISTA"
Psihicki bolesnik imao dozvolo za oruzje? Pa ovo ko kod nas.
A jos pise nije pokzivao znake pshicike neuravnotezenosti a iznad pise da je psihicki bolesnik. Bog vam dao klix "novinari" pa sta vam je?
ja mislio da je kod nas problem do međe a vidi kod njih zbog konopca se ubijaju eto evrope i njihovog blagostanja
Introvert, strastveni sakupljac oruzja i lovac. I kazu "nije pokazivao znake psihicke neuravnotezenosti". Meni ove tri osobine dobitna kombinacija.
Šta ćeš budali
Pobješnjeli Max..