Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saucesce porodicama stradalih,ako je tacno ovo sto pise o kapetanu neodgovornost i sramota.sjetimo se prije nekih 30-tak godina pok. KAPETANA PAVLOVICA KOJI JE DOK JE BROD TONUO STAJAO NA KOMANDNOM MOSTU I RUCNIM REFLEKTOROM OSVJETLJAVAO POSADI DA SE UKRCA NA CAMCE ZA SPASAVANJE DOK NIJE POTONUO ZAJEDNO SA BRODOM.to je kapetan koji imao ponosa i casti.Brod je bio teretni sto je za jos vecu pohvalu.
@Maxim Gorky Pa hoce li mi iko objasniti sta se dogadje, vidim na slici neki brod potonuo, da nije mozda neki nas brod, ili su gusari u Somaliji...?
Halo glupsoni iznad! Citav svijet izvjestava stanje po par puta dnevno jer su ljudski zivoti jos u igri. Vama treba nacrtati izgleda. Boze sacuvaj.
Sta se ovo desava, je li to neki brod potonuo? Bil\' mogla redakcija da napise nesto vise o tome.
A kruzer Kosta Konkordija? Sta se dešava sa njim?Molimo vas da nas sto hitnije izvjestite,od toga nam zivoti ovise i zivoti nasih budućih naraštaja.Hvala
koliko vas trebam cekati ??? umirem od gladi