Počelo štampanje novčanica
0
Italija: Grad Filetino proglasio nezavisnost
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al zato RS nikad nece hahahahah
al zato vi smrdite po BL
Educiraj se malo. Muslimani su pripadnici religije Islam. Naziv \'\'Muslimani\'\' za ste nam vi nametnuli. Niste nam dali da budemo ono sto smo BOSANCI! (Bosnjaci je jednostavno stari naziv) BOSANCI mogu, imaju i uvijek ce imati SVOJU DRZAVU BOSNU, kao i svi ostali gradjani ove drzave. Ni jedna drzava ne pripada samo jednom narodu. Ni \'\'tvoja\'\' Srbija, daleko nije iskljucivo Srpska, vec drzava i ostalih 20% gradjana (i to bez Kosova, sa Kosovom je veca percentaza ostalih).
Filetino proglasio Treći!!!!!
RS možda nikad, ali ćete vi uvijek imati nekog Dodika da vas ka** u zadnjicu i da vam kroji politiku :D
ovim putem ide i Beogradski pasaluk!
JEDI G O V N A TROPRSTA SHUPCINO !! !
Pocetak Kraja,,,,,,,,,,,,,,,,
Svi mogu imati svoje drzave, samo muslimani nikad nece, jer Bosna nije drzava jednog naroda, muahahahahahahaha xD
Ko ba ne moze??
mile uspostavlja specijalne veze s novom republikom
@polako FERH-PAŠINA DŽAMIJA (FERHADIJA) - SRCE ŠEHER BANJA LUKE, TOLIKO!
Hebo te duduk jeli to njegova idea da se otcjepite, e vidite u \"normalnim\" zemljama tako se radilo, dvije ili vise manjih opstina se sjedinilo takvih slucajeva ima u Svici, i pokazalo se dobrim potezom manje administracije manje para za nekakve predsjednicice opstina, ali ovom kao i duduku samo vlast u interesu a ne drzava i narod, i kao sto neki napisase svi i svako moze dobiti nezavisnost ali genocidna tvorevina tzv:\"rs\" NIKAD!!
ja predlazem da i u bih ucinimo isto,
pa sbi se \"cepaju\" samo srbi nesmiju !
sta da ne - c i j e n a t o r. b a
Safet isovic - Kolika je seher Banjaluka http://www.youtube.com/watch?v=5g0_pZRSPOc&feature=related