Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to kengur vec Veliki izbavitelj.
je. .bo te, pa ono na posljednjoj fotografiji nije pacov vec kengur.
http://vimeo.com/6716312
\"Detekcija je najteži, opasan i skupi dio protivminskog djelovanja. Budući da je pacove puno lakše utrenirati nego pse, nije nam bilo teško da se opredijelimo za njih\", rekao je Bart Weetjens, osnivač organizacije APOPO.\' \'utrenirati\'\'???? HWHAHAHAHAH
Pa ako je dokazano da mogu da pronadju mine zasto ih ne koriste u BiH. Bilo bi dobro za turisticku zajednicu kad bi imali ociscenu drzavu radi kretanja kao i za ljude koji zive. Svake godine, nazalost, neko pogine ili se tesko povrijedi zbog NUS- a.
haj maj.ke ti ne lapr.daj
prodajem ne istenirane pacove jeftino