Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potrebno je napomenuti da je veliki broj silovanih zena zrtva svojih predpostavljenih, pogotovo onih zaposlenih po biroima,sekretarice,najblize sefovske saradnice i sl. U kapitalistickom licemjernom drustvu, ako se o tom' i govori, nepostoji,niti moze da opstane,takva organizacija koja bi efikasno stitila podredjene zrtve oba spola od strane nadredjenih napasnika. Legalizacijom 'pederluka' ili ti pedera, kao kako se to u Bosni kaze, seksualno nasilje nad muskarcima je dramaticno uzelo maha. Pederi i lezbijke su psihicki tesko oboljela lica, te ih je nuzno,preventive radi,uklanati sa svih vodecih pozicija u drustvu i pod obavezno im se izrugivati i oznacavati ih k'o 'sugavu ovcu'. Iako takva metoda nije pravo rjesenje pstojeceg problema, praksa potvrdjuje da na taj nacin 'pederi' i lezbijke vrlo brzo uvidjaju da s njima 'nesto' nije u redu, te na kraju sami poduzimaju korake s ciljem da se vrate u normalu,ili se brze odlucuju(na vrlo uspjesno) lijecenje. IQ-150>UNICEf-Roditelji+dijeca
jesu to sve srbi natakinjali na kitu??? :))))
Ma lažu drolje, iskara se pa ko fol silovana...drolje obične, silovanje se rijetko desi, ovo su karalice koje zavaljuju ljude jer neće da je oženi, neće da plati, da joj nogu i sl.
I kazu zena je najugrozenija u Saudiji a tamo nema dva silovanja tokom jedne godine. Jeste ugrozena kad je u pitanju da ne smije izaci gologuza na ulicu, ali pogledajte samo ove podatke na zapadu, u Brazilu svakih 15 sekundi zena silovana, u Americi svake tri minute silovana zena a svaki sat jedna zena ubijena.
Ma lažu drolje, iskara se pa ko fol silovana...drolje obične, silovanje se rijetko desi, ovo su karalice koje zavaljuju ljude jer neće da je oženi, neće da plati, da joj nogu i sl.
A sto je najgore i dalje se desava isto, a te iste zene samo sute. Zasto? Pa mozda bi se i pobunile kad bi imale neku zastitu, ali kod nas nisu krivci adekvatno kaznjeni a kamoli da su zene zasticene.