Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocevidni rezultati ,sitske politike i njihove pretvorenosti .link za video AHL AL SUNNA OF IRAN ARE BLEEDING http://www.youtube.com/watch?v=X0aU9_ETZ_Y
@dajk A da mi tebe z.g.uzimo DAJAKOM ??? Sta velis ?
On je iransko-irački predsednik mada je to samo protokolarna funkcija. Vrhovni vođa iransko-irački je Khamnei.
Je li se kaže Iran ili Irak? :)
iračka ili iranska na isto dođe.ružna odurna crnčuga.on je slika i prilika zločina kojeg su muslimanske arapske crnčuge počinile nad aryanskim narodom u iranu.nažalost,aryanskog naroda u iranu je preostalo tek vrlo malo na sjeveru i sjeveroistoku zemlje.ostatak je izbjegao u indiju ili je zagađen crnim arapima.tužno je što se ova crna rugoba uopće naziva irancem-aryan.
IRACKI predsjednik?
hahah jao jao novinara nisu imali geografiju u aksam-schule! Ahmadinedjade kralj si sa kockastim mudima!
Irački predsjednik Mahmoud Ahmadinejad greska pa nije mahmoud nego mahmut, vjerovatno hahahaah
\"Irački predsjednik Mahmoud Ahmadinejad izjavio je danas...\" Dje je greska?
hahahahhaha :D
..od kada je to on predsjednik Iraka...pa majka mu stara makar pogledajte greskice