Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gezi:na Bosanskom-gazi
Pokret green peace jeste malo morgen ,kad stavis sator na travu I on stoji tako 20 dana tu trava ne raste .Plus ako zivis tu i bacas svo smece od limenki ,raznog otpada jos vise zagadjujes to mjesto.Znaci unistavas zelenilo u parku a parola ti je ,, cuvamo park '' WTF .
haos na istanbulskim ulicima,ocekuje se intervencija vojske down with erdodog
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHA koji si ti levat.... muahhahahahah Kakva vojska kakav haos?? komunalci ciste smece...
oces link jo........@
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
razlog zašto ljudi u bosni vole erdogana je historijske naravi. svi dugo vremena potlačeni narodi vole imati nekoga vođu ko će ih izbaviti iz nevolje i spasiti ih od jala i nevolje. kad bi se malo bolje pogledalo ko je erdoan vidjelo bi se da je on lažov i obična sluga zapadnih imperijalista.
podrška demonstrantima i svima onima koji se bore protiv imperijalista i govana kao što je erdo(g)an.
jes ti mozda "kveer" ?
nisam ja sam knovikorisnik.
Napokon!!! Ja ne bih imala zivaca za pregovore, odmah bih sve to pobila!
bravo, vrlo odlučno i hrabro, divna si. ponos bosne. zanima me tvoj način ubijanja bili ih klala nožem ili bi ih pregazila tenkom.
znam, znam... evo razmisljam ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tako brate rastjeraj tu bagru koja rusi drzavu...WHO IS THEY???
Zivio Erdogan
ljudina je ovaj Erdogan :D