Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budisti i hinduisti imaju svoje hramove, samo kršćani/hrišćani imaju crkve. U Maleziji kršćani/hrišćani čine 9% stanovništva. Mnogo nestašnI!
@zasto dopustate ma pusti AKADEMIKA on je obicna budala ko i Pipo, ko njih shvata ozbiljno... uostalom bosna je demokratska zemlja, svako (znaci i svaka budala) ima pravo da iznese svoje misljenje, a na nama je da ga shvatimo ozbiljno ili da mu se smijemo... isto kao i sa tzv. politicarima, tihicem, mesicem, dodikom itd. uostalom, ovi kvazi-politicari su mnogo gori (mnooooogooo) od ovih nesretnika koji pisu gluposti po ovom portalu...
Ovaj portal koji inače posjećujem svaki dan (pored ostalih) bi morao voditi računa o tome da po IP blokira idiote tipa \"Akademika\" koji očigledno šire sve vrste mržnje. U suprotnom saučesnici ste u širenju te iste mržnje. Pozdrav normalnim!
OPET SE RAZGROKTALA POTURICKA BOLESNJACKA MUSLIMAJMUNSKA KRMAD, ISKENJAM IM SE NA SRED CABE NA RAZMAZAN I OTAREM PAKSU OD MEZARJA NA KOVACIMA! SJEME VAM YEBEM BALIYSKO TERORISTICKO RETARDIRANO!
o toleranciji.
nije mi mjasni zasto pisete o tome.Zar vam nije dosta mrznje.Citam danas neke strane novine i nigdje se to ne spominje.Zar to bas mora biti tema za pisanje.Treba razmisliti u kojem mentalitetu zivimo i koja nam je politicka retorika
tipicni krstaski teroristi, fundamentalisti.
TO hodza zaboravio kad se vracao sa pijace.
Kao musliman prvo osudjujem ovu cinjenicu da samo muslimani mogu koristiti rijec Allah ko ima za pravo donijeti takav zakon, pa onda i ove napade na crkve sto samo govori gdje su danasnji pojedini muslimani otisli do vraga, a kad nam se uzvrati onda wow gdje ce to raditi a sami su izazvali to ... ne volim slijepe mase nikako.
ako je to taj Kuala Lumpur gdje ja zivim onda to nije tako.Ovdje nema nikakvih bombaskih napada,ovo nije pojas Gaze za one koji ne znaju...
Hodi ga poglabaj teroristi do damu.
prokleta teroristicka sekta peeddooffila majmmunnhameda
e neki si ti tavio nick rs i rekao da si ostavio krmece glave i jetse za toga posla seljacine obicne...
Znao sam čim sam vidio da je prazna. Nisam đabe 2x gled\'o Sherlocka.
Ja ćam oćtavio tu gjavu ispjed ćamije