Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav jadan pokusaj da se zaradi novac...ovo je gore od prostitucije...
Gledaj na ovo kao prirucnik zasto se ne vjencati sa afganistancem i pripadnicima slicnih religijsko/kulturno zatupljenih naroda. Definitivno ne posjetiti domovinu istog prvih 25 godina braka.
jel ti stvarno vjerujes u ove gluposti...vidis da zena pokusava da zaradi lovu na lakovjernim americkim budalma...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
mladalacka naivnost se uvijek skupo placala.
pricam ti pricu ...
Tako su je matretirali da su joj platili lijecenje u Ameriki a Amerikanci umiru po ulicama od gripe nemaju pare za doktora.A mozda je ova radila za Mosad pa pa se udala zbog toga.A za ovo sto svekar zivi sa tri zene pa to ona mogla znat svakako to citav svijet zna da je to tako po zabitima avganistana i slicnih zemalja,sve u svemu nikakav spektakularan text.
Svašta pod ovim nebom! Guske što ovo pišu (da bi zaradile koju kintu) Guske što ovo kupe i pročitaju (imaju više u novčaniku nego u glavi) Guske što ovome vjeruju (nemaju ni u novčaniku ni u glavi)
Je*em li vam mamu američku zidovsku. Sta vi radite ljudima u Guantanamu, to ne pricate idioti glupi. A i sa druge strane ko ce dokazati da je ovo istina sto ova krava prica? Joj Hitleru sto ne istrijebi ove zidove, nigdje nisu dobro dosli
sve žene su glupe izgubi 5 minuta života čitajući ovaj klupi tekst novinaru koji ga je objavio nek se objesi
za muda
Hahaha, koja glupa priča. Ona je mogla da živi u rahatluku i tu da živi slobodno bez maštarija kojekakvih. A šta našoj braći rade u Gvantanamu, jeste li se zapitali gospođo?
pepeljuga
Saslušat ćemo te kad nam tvoji Ameri objasne invaziju na taj isti Afganistan...
Samo me zanima koje će budale kupiti ove njene škrabotine..,.
Aha sad mi je jasno,vjerovatno ovih 5 + dislajkova..Znači ima vas i u BiH..
Aha sad mi je jasno,vjerovatno ovih 5 + dislajkova..Znači ima vas i u BiH..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledao sam robinju lijepu, kako pleše po haremu tome, pa da je plesala i čovjeku slijepu, on bi je osjetio i urezao u srce svoje. Zavela je srce moje nježno, ulila je toplu ljubav u njega. Opila mi je biće trijezno, zaljubio sam se, tako mi svega. I kada je došlo vrijeme da idem, poljubila mi je usne bolne. Zamolila je da je povedem, prije nego zora svane.